|

Buna ziua. Sunt noua pe aici. Sunt Mihaela si am 24 ani. Am o poveste complicata si sper sa ma lămuriți. Eu sunt adoptata de la vârstă de trei ani si jumătate. Tatal meu biologic este un artist foarte cunoscut in Romania la fel si trupa lui la care e solist. Mi s-a zis ca semăn cu el foarte mult de când eram mica. Atunci nu am băgat de seamă pentru ca nu știam. Părinții mi-au confirmat ca sunt adoptata abia anul trecut. Pe el(tatăl biologic),l-am văzut prima data anul acesta la un concert. In prezenta mea era foarte ciudat,ma urmarea prin club,era foarte stresat. Ma întreba daca sunt bine si daca vreau ceva. Nu stiu care e faza cu simțul patern dar a avut un comportament foarte diferit fata de ceilalți fani. La un moment dat l-a pus pe unul din chitariști sa se uite la mine ca sa vadă daca semăn cu el. M-a scanat din cap pana picioare. Întrebarea e ce as putea face ca nu vreau sa eu dau in judecată si nu vreau sa afle si fanii lui, care de altfel, nu sunt putini șinar fi un șoc pentru lumea showbizului. Ce as putea face? Cum sa încep. El sta in București, eu Constanta. El vine cu trupa lui 1-2 ori maxim pe an. Mulțumesc. Aștept răspunsuri si idei. O zi buna!

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Adoptata fiind tatal tau biologic n-are nici o obligatie fata de tine, asa ca legal n-ai ce-i face.
Tot ce-ai putea face este sa faci putin scandal, dar nu vad la ce ti-ar folosi, dimpotriva, tatal tau nu cred ca te-ar mai baga in seama. De altfel nu te sfatuiesc in acest sens, mai bine ar fi sa pastrezi bune relatii, ai fi mai castigata.

| a răspuns:

Buna! Pune-te in locului lui si cum ai reactiona daca ar face cineva circul la care te gandesti? Nu stiu ce ar putea sa-ti spuna sau daca ai fi al douazecelea copil al lui in aceasta situatie?

| a răspuns:

Este absolut normal sa se uite la tine diferit ca doar esti fica biologica. In plus e foarte posibil sa regrete faptul ca te-a dat spre adoptie. Odata cu trecerea anilor idealurile sau dorintele oamenilor se schimba. Nu cred ca exista cineva sanatos la cap sa nu regrete faptul.
Cu toate astea nu inteleg ce e cu intentia ta de a-l da in judecata? Pentru?

| a răspuns:

Cred ca e nevoie de comunicare inter voi si de timp, ca sa intelegeti cat mai bine ce simtiti si ce vreti. Ar trebui sa lasati asteptarile la o parte pe cat posibil.

| a răspuns:

Nu ai specificat ce urmaresti. Vrei bani, vrei sa va imprieteniti, ce vrei?!?

| a răspuns:

Dacă are bani, de ce nu te-ai alege și tu cu ceva? Ca tată biologic are măcar o responsabilitate morală, dacă nu legală. N-ai dreptul să faci copii și pe urmă să te doară în cot de ei. Nici măcar când ești hartist...