Buna, imi poate spune cineva ce ar trebui sa invat pentru olimpiada de astronomie(sunt clasa a11a)- si nu prea stiu nimic. Daca aveti si materiale as aprecia! :)
Bună! Pe Shein este posibil ca pachetul să fie livrat într- un easybox? M- am informat puțin, dar răspunsurile variază: unii spun că da, alții că nu. Bănuiesc că sunt mulți oameni care nu...? (mai mult)
Va rog, am nevoie de pareri. Intentionez sa cumpar un apartament aflat la etajul 1, situat deasupra unei uscatorii de bloc, care se afla la parter. Uscatoria are o fereastra care sta de obicei deschisa...? (mai mult)
Buna! De multe luni caut un barbat compatibil cu mine, nu am gasit nici- unul cu care sa ma potrivesc. Am 28 de ani, ce ma sfatuiti sa fac? De iesit am tot iesit nu prea am gasit pe nimeni. Voi cum...? (mai mult)
Salut tpu.Recent(acum 3 zile) mi- am comandat o punga de tutun de 1 kg, de pe tutunonline.ro.Problema este ca tutunul are parti care sunt inca verzi, si nu e uscat destul.Am incercat sa- l fumez, dar...? (mai mult)
Unde pot vedea The Last of Us? Nu gasesc niciun site.
Buna Seara, am si eu ceva de zis, scuze ca va fac scarba si sper ca nu mancati! Azi la munca am zis sa ies sa iau o gura de aer si asa na 2 3 zile numai 2 e ore pe noapte de somn ma durea si capu, am...? (mai mult)
Bună seara. Am nevoie de câteva lămuriri de la cei care stau cu chirie. Doresc sa îmi caut primul apartament unde stau pentru facultate dar și după ce termin facultatea. Dacă stau cu chirie pot...? (mai mult)
Am si eu o intrebare, aș dori să pun niste boxe pe spate la un Volkswagen golf 5 Plus si intrebarea mea este, are cumva deja fire trase din fabrică?
Salut TPU am IMC: 26.26 dar eu sunt culturist fac sport (natural) și am burtă cam maricica dar nu rău sunt la risc? Sau trebuie sa mai dau jos pana la 25 Imc am 27 de ani și 1.69 fără adidași și...? (mai mult)
Buna seara. Daca o persoana accesează un link și nu știe că este frauda și atacatorul reușește să intre în WhatsApp ul persoanei păcălite, persoana păcălită poate vedea că este cineva în...? (mai mult)
Bună ziua! Sunt în căutarea a două Smart TV Nu știu ce sa aleg. Unul de 55 Zoll pentru dormitor 400- 800€ Unul de 75 zoll pentru living 700- 1200€ Buget Ceva păreri despre? 1. TCL...? (mai mult)
Unde găsești cel mai bine locuri de muncă entry-level în IT (software) în România?
"Dacă un om nu crede în Dumnezeu, este problema lui. Dacă se crede Dumnezeu, este problema celor din jurul lui" A cui citat este? Unde apare el scris?
Buna! Voi ce parere aveti despre urmatoarea intrebare: cand exista pericolul ca o anumita relatie profesionala (EL- EA) sa fie sparta sau depasita si sa se doreasca mai mult (nu in sensul de iubire romantica,...? (mai mult)
Ar putea fi setat un laptop în asa fel încât sa nu mai existe modul incognito?
Sunt niste bani falsi care arata exact ca banii reali nicio diferenta, daca platesti cu ei pe la piete, la magazine sau persoane fizice, poti fi prins?
De ce nu există o listă orientativă a costului asigurărilor? De ce trebuie să completezi formulare peste formulare ca să primești oferte? Nu- i mai simplu să ți se spună: suma x per an la ...? (mai mult)
Poate absolut orice om sa invete sah si sa stie din ce in ce mai bine? Sau asta nu pot asa de multi oameni? Depinde adica?
Buna ziua. Am depus online o cerere la ANPC acum mai bine de o luna si nu am primit nici un raspuns pana acum. Ba mai mult, figureaza cu statusul "Inregistrat". Ce se poate face in aceasta situatie in...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Fatamuntilor întreabă:
adriangrowinglife12 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a