Buna ziua! Am adus o masina din elvetia si vreau sa ii fac " vama " pentru a plati taxele si a o inmatricula. A facut cineva acest lucru recent? Care este procedura mai exact pentru Bucuresti? Ce ...? (mai mult)
De ce recent am avut un somn unde am sărit din stâlp și am murit?
Ajutați-mă și pe mine cu portofelul de vizualizare pot retrage banii sau nu? Am investit pana acum mulți bani și nu știu cum ii scot?
Oare mă poate ajuta cineva cu ce tehnici de laborator trebuiesc stiute si care se utilizeaza in laboratoarele medicale ca biochimist? Aș vrea sa ma pregatesc pentru un asa job si nu prea stiu, concret,...? (mai mult)
Bună am o problemă care mă cam sperie, lipsa menstruației de 2 luni, pe aprile și mai a venit fără dureri prea mari însă foarte abundentă trebuia să mă schimb des așa ceva nu am mai pățit,...? (mai mult)
A avut careva card la credit europe bank ce trebuie ales cand depui bani cont curent sau card de credit
Salut TPU, am și eu un BMW Seria 1 E87 și am sesizat astăzi niște trepidații după viteză de 130 km/h și când iau piciorul din accelerație nu mai trepideaza, nu e trepidație de jante sau ceva...? (mai mult)
Buna, sunt student la aerospatiala upb la taxa, si acun trec in anul II, nu m- am înscris la admiterea din iulie ca sa trec la buget, însă sunt integralist, am media peste 8, specific 8.75, si ...? (mai mult)
Ce părere aveți de aplicația VINTED? Ați reușit să vindeți ceva?
Contextul ipotetic: - Galaxia 1 (G1) de la marginea universului nostru (U1) se îndepărtează față de centrul universului nostru (zona big- bang- ului) cu o viteză mai mare decât cea a luminii. ...? (mai mult)
Hey, deci la CNP județul în care se naște omul are un cod, și sunt în ordine alfabetică, de exemplu la AR este 02, la BH 05 ș.a. Dar pentru județul Giurgiu este 52 codul, și la Călărași...? (mai mult)
Cum pot sa șterg contul my electrica
Deci am incercat sa instalez Windows- uri vechi pe PC, am descarcat windows- urile in format.iso si cu un program le- am pus pe un stick bootabil am incercat cu windows 7 si cand face boot imi apare...? (mai mult)
Salut! Am și eu o întrebare, rudele mele vor să deschidă o succesiune pentru niste terenuri, in instanță. Și mi- au spus că ei o fac in calitate de reclamant și noi in calitate de pârâți....? (mai mult)
Salut, cu ce scot zgarieturile de pe torpedoul masinii sau efectiv de pe plasticul din interior?
Cum se face că cel mai vizionat serial de pe rețelele de streaming din S.U.A. în anul 2024 s- a dovedit a fi desen animat cu o familie de câini creat în Australia (și mai mult, peste jumătate...? (mai mult)
Bună! Întrebare pentru cei care au acasă un fotoliu de masaj: ce model îmi recomandați pentru o persoană de peste 50 de ani, care are dureri de spate și picioare obosite? Aș vrea ceva eficient,...? (mai mult)
Salutare! Am dat examenul de titularizare și după ce am terminat lucrarea, ni s- a spus că nu e nevoie să îndoim colțul foii cu numele, pentru că platforma nu ar accepta lucrarea altfel. Totuși,...? (mai mult)
Dacă ar fi câștigat Năstase în 2004, Geoana în 2009 si Ponta în 2014 am fi fost acum mai rău sau mai bine?
Buna as dori sa știu ce pași trebuie sa parcurg pentru Viza de Reîntregirea familiei, toți pașii și cu ce sa incep și de ce documente am nevoie, Și asigurarea de sănătate pentru membrul de familie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GamingSoloInRetea întreabă:
zZeNkYy06 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)