Salut ce oportunitati ar fi daca termini facultatea de Constructii de Masini si Management Industrial? Ar fi o oportunitate? [pot intra cu 10 acolo si sincer habar n- am daca merita sau nu de accea intreb] ...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare si sper ca se pricepe cineva sa ma ajute, problema sta in felul urmator: de cam 3 saptamani simt gust de sange in gura, si cand scuip scuip putin sange gen putin rosu, nu mereu,...? (mai mult)
Setup review? PC: * CPU: AMD Ryzen 9 7900 * RAM: 32GB DDR5 * Storage: 1TB M.2 NVMe SSD * GPU: NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti 16GB Peripherals: * Monitor: Acer Nitro XZ322QUV3 (31.5" QHD VA) * Mouse:...? (mai mult)
E adevarat ca daca esti la detox si mananci mancaruri grele se epuizeaza organismul si nu mai poate sa faca detoxul cum trebuie?
Buna seara, sunt sanse sa pice la bac(romana) profil uman, urm: ion/enigma/ultima noapte (ca romane), o scrisoare pierduta (comedie) si ca poezie plumb,testament, blaga?
Salut, am un Ford și când frânez îmi fuge volanul puțin spre stanga e de la servo sau de la unghiul de fugă (menționez ca am pierderi de ulei la caseta ) ea nu făcea așa dar de când am dus- ...? (mai mult)
Salut TPU! Am o problema cu un iPhone 16 Pro, am văzut pe internet ca se putea descarca niște imagini live, care se puteau folosi ca și fundal, m- am uitat la tutorial și am descarcat aplicația...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Rugămintea mea este in felul următor: Ce sa aleg pentru mașina mea ca interfață audio, am un audi A4 B6 din 2002, și vreau să fac in felul următor Am sistem audio original...? (mai mult)
Salut, ce ar fi un pret corect pentru polish caroserie auto in 2-3 pasi pentru o masina de clasa medie?
Buna seara, Am 27 de ani si as dori sa ma apuc de un sport de contact pentru mine si pentru un stil de viata mai sanatos ce sport imi recomandati, multumesc!
Nu se închide și postul acela numit Realitatea TV și România TV, mi se par posturi plătite de rusi? Gata au pierdut, ar trebui sa de închida televiziunile care îi susțineau pe ei!
Ati primit si voi coduri de reducere pe Trendyol? Am facut anul trecut prima comanda si am avut cod de 50% reducere. Anul asta am zis sa intru sa vad ce mai e pe acolo si am vazut ca am 70% reducere. Am...? (mai mult)
Am o întrebare TPU vă rog să- mi răspundeți și fără să mă judecați doar eu știu ce e la mine în casă, Povestea începe cam așa stau cu bunici și taică miu mama e plecată nu mai țin legătura...? (mai mult)
Daca intrii intr-o sala de yoga in Romania o sa vezi si barbati facand yoga? Exista sali de pilates in Romania sa le faca barbatii?
Daca am balayage blond facut si acum vreau sa ma fac blonda tot capul e ok? adica parul meu este deja decolorat in unele zone dar ideea este ca balyage ul nu e chiar ok femeia a esuat putin si acum par...? (mai mult)
De la o perioada de timp am stari de neliniste, nu sunt linistit sunt agitat, nici linistit pe pat nu pot sa stau, tot ca ma gandesc ca oricand secunda din secunda pot muri brusc dintr- o data, nu...? (mai mult)
Bună ziua? Daca mă poate ajuta cineva. Mașină mea de spălat, LG 8kg Direct drive, la fiecare stoarcere se aude zgomote că și cum ar lovi cuva jos în laterali, are și ușor balans cuva, doar ...? (mai mult)
Buna, in vara in august fac cununia civilă Imi puteti spune, va rog, cu cat timp inainte se trimit invitațiile? Pentru ca am gasit ceva idei pe internet de invitație si scrie sa specific si ora,...? (mai mult)
A mai comandat cineva produse pentru agricultura, de curte, de pe Max Tools? Sunt de încredere? AM COMANDAT ceva de la ei, și sunt curios
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
MihaiSpeedster întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!