La un 118d E82 de 143 de cp cam ce putere as face cu un down pipe, evacuare si soft? Motorul e acelasi de pe 120d?
Stiu ca sunt foarte multi oameni aroganti aici care doar judeca si comenteaza aiurea. Intrebarea asta este doar pentru cei care au trecut prin aceeasi situatie. Locuiesc în chirie cu cineva de la 18 ani,...? (mai mult)
Salutare! Va rog ajutati- ma cu ceva info, cei care aveți cunoștințe. Fratele meu a achiziționat pe numele lui o masina din Germania (masina fiind pentru mine), iar cand ajunge in România o sa...? (mai mult)
Toare plus șaibe de foc plus garnitura chiuloasa, ideea este ca in prima fraza erau umede primul si al doilea acum cu cele noi 3 si 4 scapă...e vorba de etansare sau a gresit ceva mecanicul?
Daca pic la o institutie MAI nu o sa mai pot da probele de admitere 6 luni de zile? De exemplu daca pic probele la academie nu o sa mai pot sustine probele din toamna?
După părerea voastră, care sunt orașele din România care au parte de foarte mulți turiști străini? Și care sunt motivele pentru care au? Excludem Bucureștiul, din motive evidente.
După părerea voastră, de ce există atâta ură în societatea românească? Sincer, când te gândești la România, numai cuvântul solidaritate nu- ți vine în cap. Și culmea, românii...? (mai mult)
Salut TPU, as fi interesat sa ma duc la curierat in Germania si as vrea sa aud parerile altora care au fost acolo, am vazut destule anunturi pe Germaniamea.ro(btw e legit site- ul sau e teapa?). Am vazut...? (mai mult)
Buna seara, am o durere de ureche foarte tare! De pe la ora 19:30 mi am simtit urechea infundata, mi am bagat vata cu spirt inauntru cu gandul de a mi trece dar nu mi- a trecut, la 21:00 am scos o ...? (mai mult)
"Tulburare de personalitate dizarmonica" înseamnă ca poți avea o tulburare de personalitate dar nu îndeplinești toate criteriile pentru una?
Salut, în urmă cu câteva zile s- a ars un mosfet la stația edge 900w ED7200- E1 am văzut ca a mai fost un topic deschis in 2020 dar eu am mosfeti, cei din stanga și nu se mai vede ce scrie pe ei,...? (mai mult)
Bună, Urmăriți filmulețele din categoria Doza de Spațiu de pe YouTube?
Cum functioneaza traficatul de persoane?
Hello.E pacat sa- ti faci operatie de rinoplastie daca nu iti place forma nasului tau? E ft urat si nu il mai suport.Simt ca imi strica toata fata.Inca ceva pentru cei care stiti:Trebuie sa astept pana...? (mai mult)
Buna, am plasat o comanda acum câteva zile pe olx. Ideea e că omul a confirmat comanda și a mai rămas sa vina cei de la fan Courier sa o ridice dar îmi arată la statusul comenzii că timpul limita...? (mai mult)
Salut TPU, diferenta de 9 ani si 9 luni într- o relație contează? Ea mai mare, suntem de un 1 și 5 luni împreună, ambii maturi în gândire, ne înțelegem, ne respectam reciproc, ne răsfațăm....? (mai mult)
Stie cineva in Rm.Valcea locuri unde angajeaza de la 17 ani? Vreau sa lucrez part time pe timp de vara, ca orice, nu conteaza
Salut. Am cumpărat o lampă LED pentru bucătărie. Lampa veche cu neon nu mai funcționa din cauza droserului ars și am zis să fac un upgrade. Problema este că noua lampă este foarte foarte puternică....? (mai mult)
De azi dimineață mă doare foarte spatele in zona de jos la șale, când mă aplec foarte tare mă doare parca am un blocaj, am luat și pastila Nurofen și tot mă doare, ce pot face sa îmi...? (mai mult)
Router-ul Router Wireless ASUS RT-AX59U, AX4200 are nevoie de de alte chestii de la operatori sau îl pot folosi fără nimic în plus?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
BoboBobo6717 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
StefanescuDaniel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...