Buna ziua, mi-a fost reținut talonul mașinii fără drept de circulație- motivul lipsa luminii spate - cat costa verificarea la RAR pentru a redobândit talonul? Mulțumesc
Am terminat cu bacul, ce sa aleg dintre facultatea de inginerie electrica si facultatea de mecatronica si robotica? Unde se face mai putina matematica sa zic asa? Dupa ce termin cu facultatea unde am ...? (mai mult)
Salutare! Tocmai ce am primit rezultatele in legatura cu admiterea la facultate. Eu am pus pe primul loc facultatea de constructii si instalatii din Iasi la buget, iar pe locul al doilea aceeasi facultate...? (mai mult)
Pentru cei din Valcea, stiti daca mai sunt cluburi active la care lumea chiar merge, acum ca Tao nu mai e nu stiu de nici-un club. Multumesc
Buna ziua! Suntem intr- o mare criza de timp in legatura cu liceele. Maine trebuie sa completam fisa pentru admitere si suntem inca nesiguri in privinta primei optiuni, care de altfel, este si cea ...? (mai mult)
Buna ziua, Care este cel mai frumos loc cu multe obiective, de vizitat in Romania pe o perioadă de o săptămână?
Ajutor,am prea multe probleme de sănătate și nu mai rezist.
Este legal sa circuli cu codul 100 pe permis după împlinirea vârstei de 21 sau 24 de ani și după obținerea atestatelor?
Salut, as vrea sa îmi închiriez un telefon de pe telerenta, in prezent nu am un job si eram curios daca ai nevoie de job pentru a inchiria, dupa parerea mea as spune ca nu ai avea nevoie de job daca...? (mai mult)
Salut. Acum 2 saptamanii mi- am instalat pe laptop, Linux Mint 22 'Xia' si acum vreau sa ma intorc la Windows 10 si vreau sa imi explicati cum sa instalez Rufus pe Linux ca sa imi pot face stick- ul ...? (mai mult)
Câte email-uri îți poți face cu Gmail de pe telefon, am auzit ca la unii le-a cerut numărul după câteva conturi?
Salut TPU! Sunt varza la mate, nu am la punct nici materia de baza si m- am gandit sa invat vara asta pentru la anul la capacitate dar nu am nici- o idee cum sa invat si ce. Puteti sa imi dati ceva...? (mai mult)
Salutare, daca am cumparat zilele acestea o masina, dar nu am înscris- o inca pe numele meu, adica am doar actele de vanzare cumparare, pot face alte acte de vanzare cumparare cu altcineva? Sa o vand...? (mai mult)
Salut, ma ajutați cu ceva? Am 16 ani și ma doare rau capul la ceafa acolo.Cand dorm 9h 10h pe seara dorm bine, nu ma trezesc, n- am probleme.Dar uneori în cursul zilei apare și dispare și ma tine...? (mai mult)
1. Daca cumperi de pe ebay sau amazon un produs de 500 dolari folosit dar stare buna, pret de nou 2000 $, apoi el vine din SUA in ro la ce valoare maxima se poate asigura, si ca mai platesi in plus ...? (mai mult)
Am pe spatele permisului codul 100 in dreptul categoriei D, ce se întâmplă dacă circul dupa 24 de ani încontinuare cu codul pe spatele permisului? Trebuie schimbat permisul?
Se poate sa îmi spună cineva, poate să mă ghideze ce as putea face să mă împac pe mine însuși? Am iubit o sincer, de fapt și acum simt că o iubesc, o iubesc enorm de mult, am crezut că...? (mai mult)
Buna,care ar fi după voi cel mai horor film din lume, as vrea câteva exemple
Salutare, unde gasesc în apropiere de Brașov cursuri de apa prin păduri, mai ascunse de civilizație?
Salut TPU! Am nevoie de ajutorul vostru! Sunt baiat, am 20 ani iar ca fizic, sunt slab dar am şi grăsime ( skinny fat ). Vreau să încep să fac sport ca să fiu puternic şi în formă. M am gândit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GamingSoloInRetea întreabă:
zZeNkYy06 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Adeliezz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?