Mă rog, Conchita Wurst e doar o drag queen/drag artist şi o susţinătoare a LGBT. Nu pune foarte mult accent pe propria orientare sexuală, este ceva mai învăluită în mister şi oricum nu prea contează.
Mă bucur, xochipilli, că pe mami tău a făcut-o să-şi reconsidere părerea.
Înseamnă că proiectul Conchitai, care promovează libertate, drepturile de om egale, diversitate, individualitate, toleranţă, acceptare, iubire...şi-a atins scopul - măcar o persoană s-a schimbat în bine (şi va otrăvi mai puţin oamenii din jur cu ură, homofobie, intoleranţă, ignoranţă...).
http://www.independent.co.uk/......50504.html
"I told him I don’t want to be a woman. I am just a working queen and a very lazy boy at home," she said.
"The beard is a statement to say that you can achieve anything, no matter who you are or how you look," she said.
1. Homosexualitatea este naturală căci este înâlnita la sute de specii. 2. Nimeni nu "alege" să fie homosexual, există doar oameni care sunt bisexuali şi ei ar putea alege dacă vor să facă nebunii şi cu acelaşi sex, însa un homosexual veridic nu alege, aşa se naşte. Eu nu pot să aleg să fiu homosexual, căci ideea de a gusta melcul altuia ori de a-mi intra ciucurelul altuia în poponeţ mă face să vomit, nu am cum să aleg să fiu. Pentru altul însă ideea de păsărică sau cocoşel îi face să vomite şi nici ei nu pot alege. Doar cei pentru care atât ideea de cicurel cât şi cea de cocoşel nu le displace, iar aceeia sunt bisexuali, şi ei pot alege. Înţelegi, esenţa?
Cât despre cele două întrebări... Poate a fost voia lui Thor, cine ştie.
Îţi adresez o întrebare, dacă-mi permiţi, că de asta suntem aici şi nu avem somn la ora asta. Pe tine doar religia este cea care te opreşte în a face sex cu o persoană de acelaşi sex? Dacă ai face abstracţie de doctrina religioasă, ai putea face sex cu acelaşi sex? Cu alte cuvinte, alegerea ta de a nu face sex cu alt sex, se bazează pe credinţă sau pe opţiune personală? Dacă ţi-aş arăta nişte poze nud cu acelaşi sex, ţi-ar stârni instinctul animalic?
In primul rand, nu cred in religie. In al doilea rand, gasesc homosexualitatea nenaturala si irationala.Sunt interesat sa aflu de ce un gay alege homosexualitatea. Optiunea personala primeaza in fata religiei. Nu mi-ar starni instinctul animalic nicio poza nud cu acelasi sex.
Pozele alea doua ale tale nu sunt adevarate (in cazul meu). Prima nu e adevarata ca nu ti-am pus pumnul in gura si nu ti-am spus ce si cum sa comentezi. A doua poza nu e adevarata ca nu ard pe rug pe nimeni oricat de idioata ar fi opinia fiecaruia. Sunt fanatic pentru ca nu accept homosexulitatea? Eu cred ca as fi fanatic daca as accepta homosexualitatea. Fanatismul tau care vrea sa arda Biblii, Corane este infiorator si periculos.
Problema e că, singura motivaţia pe care cineva o poate avea pentru a considera homosexualitatea nenaturală si iraţională, e de natură religioasă/doctrinară, fapt pentru care am presupus că eşti o persoană religioasă. Dacă o poză nud nu ti-ar stârni instinctul animalic înseamnă că n-ai putea alege să fii homosexual, pentru că nu te poti silii să-ti placă ceva ce nu-ti place, fapt pentru care nu poate fi vorba de o alegere. Un gay - bisexual (căci doar aici putem vorbi de o alegere), alege pentru că nu vede nimic în neregulă cu asta, îi face plăcere si nu deranjează pe nimeni, deci de ce nu s-ar simţii bine? Nu ştiu de ce ţi se par aşa de greu de înţeles, ori iraţionale, când treburile sunt totuşi destul de simple. Homosexualitatea nu e o alegere, n-a existat niciun moment în viaţa homosexualului în care să-i placă sexul cu o persoană de sex diferit, cât despre bisexuali, aceştia se "Descoperă" undeva mai încolo, când realizează că nu sunt oripilaţi de acelaşi sex, desi asta se întâmplă mai des în cazul femeilor. Treaba cu opţiunea personală, era în situaţia în care erai religios, şi voiam să te întreb dacă tu nu eşti homosexual pentru că doctrina religioasă spune că e păcat, sau nu eşti homosexual pentru că nu te atrage acelaşi sex. Opţiunea personală totuşi, ar trebui să primeze în faţa religiei, căci deşi teoretic religia promovează "valori" practic, e plină de homofobie/misoginism/rasism/discriminare, etc. Adică, ce ai putea avea cu o persoană care nu-ţi face niciun rău, dar care alege să fie prostituată, alta decât că "religia zice că nu-i bine". Începi şi emiţi judecăţi de valoare, şi judeci oameni care nu te-au deranjat cu nimic, doar pentru ca o amărâtă de carte, scrisa de nişte şmecheri acum ceva mii de ani, zice ca nu e bine. Asta mi se pare mie destul de trist, pentru România, că în alte părţi, toleranţa şi înţelegerea şi lipsa judecăţilor de valori sunt mai bine dezvoltate.
" Probabil ca vei sfarsi ca o martira a ateismului pentru ca se gaseste cineva pe site-ul asta care sa vrea sa iti faca rau in viata reala. " Tu deja ai luat-o razna acum? Ai grijă că astea sunt fapte penale, eu zic şă te ponderezi in comentarii.
" Probabil ca vei sfarsi ca o martira a ateismului pentru ca se gaseste cineva pe site-ul asta care sa vrea sa iti faca rau in viata reala. " Ca să nu mai zic că astfel de abordări sunt TIPIC RELIGIOASE, dar pentru că noi/ea nu cred/em în Focul Iadului, ameninţi cu viaţa reală. Ar trebui să-ti ceri scuze pentru comentariul ăsta.
Te înştiinţez că ţi-am făcut reclamaţie şi nu mai continui dialogul cu tine, căci ai trecut peste orice limită a bunului simţ prin astfel de ameninţări.
Habar n-am cine esti si ce vrei. Daca vrei sa fii partizan al homosexualilor ai libertatea sa faci acest lucru. Parerea mea despre homosexualitate nu se va schimba niciodata indiferent de ce va fi si cum va fi. Nu ai inteles nimic din raspunsurile mele (oricum nu ma simt rau din cauza asta).
Tu realizezi că tocmai ce ai AMENINŢAT o persoană? că ce ai făcut tu e o faptă penală? Şi în mod normal NoName ar trebui să se ducă la poliţie, dacă şi-ar bate capul cu tine? Dacă nu realizezi, cum probabil nu cred că o faci, îţi redau textul infracţiunii " Şi dacă crezi că formularea ta, în care nu erai tu "mână care apaşă trăgaciul" te scapă, adică " Cineva. se va găsi, cândva ", te anunţ că e suficient din punct de vedere penal, ca persoanei să îi fie insuflată o stare de temere reală, deci n-are nicio importanţă că ai fi ameninţat în nume propriu sau cu o faptă a altuia.
Art. 206
Ameninţarea
(1) Fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăşi sancţiunea prevăzută de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării.
(2) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. "
Un interviu interesant cu răspunsuri direct de la sursa.
http://youtu.be/pr_TEMCmKr8
E fermecătoare. :)
Încă un interviu plin de farmec, înţelepciune, sinceritate şi carismă.
http://youtu.be/xMbtsbXvZ6I
"Nu da lectii de comportament si de atitudine, comunistule."
Sa iti zic idolatrule - ca sa fim chit?
Ce te face sa crezi ca-s comunist? Daca te referi ca vreau educatie la oameni si asta ma face comunist, poate sunt. Sau daca te referi ca nu inteleg de ce preotii au Mercedes, si aici sunt. Daca te referi ca sunt rational cand zic de fonduri investite in educatie sau sanatate afecteaza in bine mai multi oameni. Oho, chiar sunt comunist!
Dar daca o zici doar in sensul de a instiga, nu uita ca nu am comentat la partea de smerenie, ci de sfaturile ce tu nu le porti:
- primul lucru evident: Isus era in templu iudaic sau sinagoga. Nu intr-o biserica gigant langa Casa Poporului
- sfintii rusi nu-s un argument pentru mine pana nu sunt alergic la ceea ce este crestinismul in fapt:
"Atheism doesn't teach hate, this is the job of religion" (AronRa)
Sunt convins ca sunt oameni cu bun simt, atat ortodocsi cat si atei. Deocamdata Iahve se pare ca are ceva cu avortul si cu homosexualii. Nu ca el n-ar fi facut infancticid si a inchis ochii de atatea ori cand a fost vorba de incest. Sau a ucis copilul lui David in 7 zile de chinuri! Sau asta zic cei ce "il urmeaza"!
Nu am nimic cu crestinii in particular, dar am impotriva oamenilor fara bun simt! A pune o parte de bun simt: "multi crestini n-au nimic cu homosexualii" sau "multi crestini n-au nici o treaba cu evolutia" nu face nimic cu a da sfaturi, nu de alta ca iti pot spune ce ti-ar zice Moisie pe aici: "piei Satana!" (in sensul: satana = cel ce se opune)
:))
http://www.youtube.com/watch?v=AoyniYxBc3Y
Nu rugaciunile te ajuta sa obtii ceva ci NOROCUL si desigur propria capacitatea de a face lucrurile sa mearga!
Asta: http://www.pelerinortodox.com/eurovision-2014-semnul-ca-sfarsitul-a-sosit/ :))
Mokii întreabă: