| MicutttaDeTot a întrebat:

Ajutorrr...
Eu sunt satanista, iar ai mei vor sa alunge spiritele rele din casa au chemat si un preot sa vina peste cateva zile sa o sfinteasca. Cum sa fac sa nu intre in camera mea? Ajutorrr, sunt intr-o situatie ft naspa... Cand imi vorbea de d.zeu deci mi se schimba culoarea ochiilor, ii am caprui deschis, se schimba culoarea in negru foarte inchis, si simteam ca am foarte multi nervi... Va rog, ce sa fac sa nu intre in camera mea?!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe bune frate? ne credem toti satanisti? Jesus, asa pot sa spun si eu ca sunt Azazel sau Lucifer laughing si ca sa nu intre in camera ta, pur si simplu nu-l primesti, e camera ta, locul tau privat

37 răspunsuri:
| OmulDeStiinta1986 a răspuns (pentru MicutttaDeTot):

De ce zici mai exact ca esti satanista? e amuzant happy

| Matei23iulian a răspuns:

Salut draga mea! Pastreaza-ti cumpatul,devino stapana pe tine insuti, problema nu e ca va alunga spiritele rele din casa ci alta,si anume ca vei avea tu de suferit,"nu poti invita pe cineva la tine in casa si sa-l tratezi cum nu se cuvine ".E esential sa pricepi ca nu asta a facut parte din planul tau (partea cu preotii),atunci si spiritele vor intelege ca intr-adevar te preocupa situatia ta spre evolutie spirituala si vei cerele tu sa plece pentru un timp pentru a se calma apele.
E chiar mai esential ca tu sa pricepi ca tu esti stapana pe tine insuti,sa-ti suborsoneze daca nu vor sa iti fie prieteni, sa nu faca prostii prin casa de nici un fel pentru a nu-si da seama parintii tai de acea energie rea.Dar sa stii de la mine, daca acele spirite au fost simtite de parintii tai, inseamna ca sunt varza si nu au ce cauta pe langa tine, pentru ca nu au fost vigilenti in orce mod si nu ai motive pentru care sa-ti fie prieteni.
Scopul unui satanist e sa evolueze.

| MicutttaDeTot explică (pentru Matei23iulian):

Multumesc mult

| ALGator a răspuns:

Drrracu te-a pus? Vezi să nu ajungi ca tanti aceea de la Tanacu!
Du-te la școală. Și la poliție.

| danay72 a răspuns:

Ai mare grija cu demonii, pentru ca sunt periculosi.

| AnonimaXDD a răspuns:

Esti desteapta rau...

| Florazul15 a răspuns (pentru danay72):

De ce?