Chestie de matematica? Pe ce planeta traiesti cumetre? Ce legale si ciupercoase ai bagat in tine?
Tu tot ceea ce stii despre viata asta ai invatat-o de la altii, iar acele persoane fac parte din societatea romaneasca crestina. Tu nu ai experimentat nimic, nu te-ai nascut cu nicio informatie. Doar ti-au bagat altii in cap ce au vrut ei.
Nu-mi vorbi tu mie de logica si ratiune cand habar nu ai nici care le sunt definitiile. Unde vezi tu o logica in a invia un om, ca o persoana sa traiasca 700 de ani, ca apa sa fie transformata in vin, ca un simplu potop de cateva luni sa creeze un ocean mondial ce a inghit totul, ca Noe intr-o corabie mica sa inghesuie toate speciile de vietuitoare din lume care sunt intr-un numar de cateva milioane, ca masturbarea sa fie un pacat, ca un spirit sa aiba puteri magice ce poate face orice ii trece lui prin minte, sa avem spirite invizibile din alta lume care ne vegheaza cu numele popular de ingeri, si asa mai departe?
Ce n-as da sa se inventeze odata masina timpului cu destinatia trecut... Platesc oricat sa va trimit pe voi martorii in Evul Mediu.
Pai asta nu e minciună, Cristos nu e Dumnezeu, este fiul lui Dumnezeu, nici atîta nu stii?
"de parca lipsurile alea s-ar afla in fiecare specie de vietuitoare de pe Pamant." - chiar asa si este. Potentialul de variatie genetica nu este chiar atat de mare incat sa apara maimute cu creier ceva mai mare si mai apropiat fata de cel al omului, cu melci cu 3 antene, etc. ca sa putem vorbi de existenta verigilor lipsa care nu exista si nu au existat vreodata.
"Unde vezi tu genetica ca fiind pseudostiinta?" - tu vorbesti despre genetica si atribui geneticii ce nu apartine de genetica. E ca si cum ai vorbi despre dragoste dar de fapt prin modul de exprimare nu arati dragoste.
Te inteleg perfect. Ti se trage de la euforia bumului stiintific si tehnologic.
Hristos nu e logic sa fie Dumnezeu. Daca era Dumnezeu, Hristos nu era numit fiu.
Da, de gaini. Dar n-am vazut fosile de gaini cu un ochi.
Islamul e o copie nereușită a creștinismului, creștinismul a iudaismului și iudaismul a credințelor păgane din orientul mijlociu de la vremea respectivă.
Apostolul Îl striga literalmente "Domnul meu și Dumnezeul meu"
"La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul"
(Ioan 1:1)
Isa sau cum ii ziceti voi sectantii Iisus, Pacea fie asupra lui!, a fost doar un profet ce a avut, printre altele, ca principală misiune să anunţe venirea profetului Muhammad.
"tu vorbesti despre genetica si atribui geneticii ce nu apartine de genetica. E ca si cum ai vorbi despre dragoste dar de fapt prin modul de exprimare nu arati dragoste." - inca continui sa vorbesti prostii martore. Arata-mi tu mie unde ADN-ul si studiul evolutiei nu apartine de genetica. Eu astept sa-mi raspunzi la subiect. Sunt curios ce explicatie imi gasesti tu mie. Liderii din secta la care te inchini stiu ca tu consumi ciupercoase halucinogene?
E foarte posibil. Având în vedere că din cel mai vechi manuscris biblic găsit vreo dată, codex sinaiticus, din evanghelia după marcu, partea de după înviere lipsește complet, se spune doar că maria și maria magdalena au fost la mormânt și nu au spus nimănui ce au văzut. Eu cred că a murit și a fost îngropat ca orice om doar că discipolii lui l-au idolatrizat atât de mult încât au răspândit minciuni că ar fi înviat doar pentru bani și prestigiu. Dacă din cel mai vechi manuscris găsit lipsește o parte atât de importantă din dogmă e clar că a fost adăugată ulterior și deci doar o aberație cu scop de manipulare, care din păcate, a reușit magistral să prostească o lume întreagă.
Bag p*a, arabii au aceeasi religie dar tot nu-s in stare sa formeze un singur stat care sa le readuca gloria. Sunt niste prosti
Dinozaurii au murit din cauza unei pandemii. Faza cu meteoritul n-are sens
Bai,ai zis ca ai citit tot Coranul in intrebare, acum zici ca nu l-ai citit pe tot. Bai, mergi la azil!
Are si tipul dreptatea lui. Multe fosile de dinozauri sunt artificiale caci nu au putut gasi toate oasele autentice. Asta nu inseamna ca e fals.
Am dat cautare dupa numele "Isus" si am cautat oriunde apare Isus, in Coran, ca sa vad ce scrie despre Isus si cand colo iaca: am scris in intrebare ce am observat ca scrie despre Isus.
Realizezi ca crestinismul era blasfemie, nu? Adica Iisus isi zicea Dumnezeu, cand Dumnezeu zicea clar ca n-aveai voie sa te inchini la altii.
Da-mi textul ca sa-l vad si eu! Textul care zice chestia asta! Apropo, vezi ce zice mastadont. El stie mai bine. Crestinismul e o blasfemie la adresa iudaismului
E un pic mult de dat copy paste din Coran. Descarci Coranul de pe net format pdf si dai cautare dupa "Isus". Cam in maxim o ora si jumatate citesti tot ce scrie in Coran despre Isus. Isus e respectat in Coran DAR si un mare DAR Isus nu e descris ca cineva care a fost jertfit in folosul oamenilor, ci ca un profet, un bebelus care vorbea si cica alt om ( probabil un om ca oricare altul dar care arata ca Isus ) a murit in locul lui Isus si care semana cu Isus.
In crestinism se pune mare accent pe valoarea jertfei lui Isus. Am explicat si de ce in intrebare.
Crestinimsul e completarea si desavarsirea mozaismului. Iudaismul e o secta ( mozaism apostat ) a mozaismului. Crestinatatea e o secta a crestinismului din primul secol. Crestinatatea a fost fondata de cativa sectanti ( printre care si Augustin, dupa moartea ultimului apostol Ioan ) si apoi de imparatul roman Constantin.
qgenius153 întreabă: