20 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Ceva penibil.

| Hombre a răspuns:

Nici de ras nici de plans ci doar sila de spectacolul grotesc in care omul este dezumanizat prin prostenare in numele asa ziz fiul lui Dumnezeu. Iata ce face dogma din oameni.

| Minks explică:

Oare tine cu Dinamo?

| Minks explică:

Cred ca chiuahua

| Kosuchin a răspuns:

Femeia aia trebuie sa fi fost platita bine.

| xname23 a răspuns:

Da bine! da ce rasa?

| iEmonel a răspuns:

Intrebarea?-_-''
Deja dati dovada de incapacitate mentala.

| Minks explică (pentru iEmonel):

Ok, intrebarea e : cati cai pot fi inhamati la o caruta?

| iEmonel a răspuns (pentru Minks):

Si ce legatura are cu religia intrebarea ta? Pacat ca nu se condamna prostia...

Sarcasm is for winners, you bastard. :*

Asta e scuza ta impotriva prostiei?
N-ai cu cine dom'le, n-ai cu cine.

Cine e prostul dintre noi doi? Eu incerc sa evit un conflict cu un om de speta ta. Nu te cunosc, nu ma cunosti, asa ca te rog frumos sa te abtii de la a face catalogari. Cel putin asa ar trebui sa procedezi daca esti asa cum vrei sa pari, adica mai inteligent ca mine, daca eu sunt prostul.

Sunt doua categorii de oameni: oamenii prosti si oamenii prosti care recunosc ca sunt prosti.
"Cine e prostul dintre noi doi?" Raspunde-ti singur la intrebare.
Daca vrei sa eviti orice conflict renunta in a mai da un raspuns ca cica ala mai destept cedeaza primul [ sau poate nu e destul de inteligent sa intoarca totul in favoarea lui ].
Sa fii ferit de caini.hee hee

Aha, si totusi nu ai nici un argument in favoarea concluziei tale, cum ca eu as fi prostul. Interesant. happy

De unde ai tras tu concluzia ca vreau sa te fac prost? Oricum nu as putea pentru ca tu decizi daca esti prost sau nu [ recunosti sau ramai la aia care inca nu recunosc ].

Incearca sa iti citesti propriile raspunsuri, si apoi o sa iti dai seama.

Incearca sa faci dinferenta dintre "prostie" si "prost".
"Un raspuns prost." - "Un om prost."
In primul caz inseamna ceva ce nu e bun, iar in al 2-lea caz insemna ca persoana respectiva e "deplasata" sau cu lipsuri mari de inteligenta.

Hai sa iti explic care a fost intentia mea aici. Am postat link-ul pentru a discuta pe marginea lui, el fiind strict legat de religie, chit ca nu cea ortodoxa.

Si nu puteai sa pui " Am ras cu lacrimi -link- Ce parere aveti?"?
Nu ma deranjeaza pe mine ca ai postat tu, ma deranjeaza ca sunt din ce in ce mai multe "intrebari" neintrebatoare. Am eu o problema cu chestia asta si nu ma pot abtine sa nu comentez. M-a facut mama mai nesimtit [ sau mai bine zis, am devenit eu mai nesimtit ca saraca mama isi face cruci cand ma vede ].

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E penibil fiindca se cunoaste ca e facatura pe banii prostilor.la noi la fel ca la ei, Dumnezeu a ajuns ceva comercial.nu fiti prosti si judecati din scurt, fiindca nu demonstrati decat ca santeti exact ca aia. sclavii banului si a parerilor preconcepute cand e vorba de Dumnezeu si credinta.ala e doar spectacol.o exorcizare adevarata, e o minune.dar mai bine sa nu vedem asa ceva.fiidca cititi ce se intampla cu cel care a fost eliberat de draci si ce se poate intampla dupa.