Nici de ras nici de plans ci doar sila de spectacolul grotesc in care omul este dezumanizat prin prostenare in numele asa ziz fiul lui Dumnezeu. Iata ce face dogma din oameni.
E penibil fiindca se cunoaste ca e facatura pe banii prostilor.la noi la fel ca la ei, Dumnezeu a ajuns ceva comercial.nu fiti prosti si judecati din scurt, fiindca nu demonstrati decat ca santeti exact ca aia. sclavii banului si a parerilor preconcepute cand e vorba de Dumnezeu si credinta.ala e doar spectacol.o exorcizare adevarata, e o minune.dar mai bine sa nu vedem asa ceva.fiidca cititi ce se intampla cu cel care a fost eliberat de draci si ce se poate intampla dupa.
Sunt doua categorii de oameni: oamenii prosti si oamenii prosti care recunosc ca sunt prosti.
"Cine e prostul dintre noi doi?" Raspunde-ti singur la intrebare.
Daca vrei sa eviti orice conflict renunta in a mai da un raspuns ca cica ala mai destept cedeaza primul [ sau poate nu e destul de inteligent sa intoarca totul in favoarea lui ].
Sa fii ferit de caini.
Si nu puteai sa pui " Am ras cu lacrimi -link- Ce parere aveti?"?
Nu ma deranjeaza pe mine ca ai postat tu, ma deranjeaza ca sunt din ce in ce mai multe "intrebari" neintrebatoare. Am eu o problema cu chestia asta si nu ma pot abtine sa nu comentez. M-a facut mama mai nesimtit [ sau mai bine zis, am devenit eu mai nesimtit ca saraca mama isi face cruci cand ma vede ].
Apache întreabă:
anonim_4396 întreabă: