Cand pui intrebarea aceasta cu siguranta te adresezi doar unei singure categorie de oameni (preoti). Iar parerea mea este ca un preot intreg la minte nu sta pe TPU ....asa ca ai sanse putine pentru a afla un raspuns concludent la aceasta intrebare!
Conform Bibliei, azi adevaratii crestini se identifica prin iubire nu exocizare.Matei7:21-23,Ioan13:34,35
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Cunosc multi preoti si episcopi care intra pe TPU frecvent incercand sa sfinteasca situl. Multi incearca sa sfinteasca si Facebookul, dar degeaba, toata lumea stie ca Faceboockul este al satanei.
Eu un grup mare de preoti, cam 20-30, dintre care un preot are PC si merg toti la el sa vada ce blasfemii se vorbesc pe internet.
Deci un om normal si care nu face parte din cler(maicute, papa, arhiepiscopi, popii etc) nu are puterea asta.Numai marii oameni care au credinta mare maaaare de tot in D-zeu are puterea de a exorciza pentru a nu intra dracii un el si sa-l posede pe el.
Si nu, nu am facut asta si nici nu mi-o doresc.Tu stii cum fac aia? Ca toti dracii!
Imi fac cosmare o.O.
Dar nu ma refeream la mine.
Despre tine este vorba, stim cu totii asta.