| krazzy a întrebat:

Ati stiut despre acest lucru?

https://www.youtube.com/watch?v=ecJ_tpSI6uo

Răspuns Câştigător
| deeeaqq a răspuns:

Nu, nu ştiam.
Mersi că mi-ai spus.

6 răspunsuri:
| 6684464 a răspuns:

Este o religie conform definitiei.

| krazzy explică (pentru 6684464):

Da, etimologic, da, dar este interesant faptul ca este mai mult, ajunge sa fie un mod de viata!

| VelaJohnny a răspuns:

Biblia spune altceva, vor beneficia de aprobarea divina nu doar ortodoxii, care sustin ca sunt drepti in credinta, ci si cei nedrepti. De asemenea, Dumnezeu nu tine cont de religie, ci tine cont de inima oamenilor.

Faptele 24:15 „Şi am în Dumnezeu speranţa pe care o nutresc şi oamenii aceştia: că va fi o înviere atât a celor drepţi, cât şi a celor nedrepţi."

Mesajul videoclipului inca de la inceput ma duce cu gandul ca tipul care l-a facut, doreste sa sperie oamenii si sa devina ortodoxi cu frica, pe interes doar. Biblia are alt mesaj catre oameni fata de tipul ala.

| krazzy explică (pentru VelaJohnny):

Da vor invia si dreptii si nedreptii si vor fi judecati, si daca au crezut bine vor merege unde este bine, iar de nu vor merge, unde si dupa cum au crezut si de la cine si in cine au crezut si cu cineau lucrat fiecare!

| krazzy explică (pentru VelaJohnny):

Si ai ascultat macar tot video-ul, sa devina ortodocsi cu frica, cand omul vorbeste incet si linistit, faptul ca este videolclipul rosu un pic, aceea este tema, rosu simbol al vietii, Biblia are mesajul in ortodoxie, care a pastrat-o ca daca ai stii ca la inceput nu era biblie oare crestini, oare cum spuneau ceilalti crestinii ereticii catre cei care pastrau invatatura apostolilor prin viu grai, prin traditie, oare ziceau ereticii asa: UNDE SCRIE IN BIBLIE, BIBLIA NU SPUNE ASA, BIBLIA IN COLO, BIBLIA IN COACE, BIBLIA ESTE O ADUNARE DE CARTI SFINTE SI INSPIRATE HOTARATE A FII LA UN LOC PENTRU A FII DE FOLOS CRESTINILOR, SPRE INVATATURA, SPRE MUSTRARE SI SPRE INVATATURA CEA INTRU DREPTATE, hotarate de un sinod al Biseriicii de rasarit, de sfintii patriarhii ai rasaritului, de Atanasie cel Mare al Alexandriei sau altii, care i-au dat anatemei pe tori ereticii cei care nu marturisesc adevarul asa cum trebuie si asa sa fie. Si sa ma acopere si sa ma apere Preasfantul si de viata dadatorul Duh de toata lucrarea cea rea si intunericul ce ar venii de la orice si oricine are parte de el si il raspandeste si sa ma lumineze cu lumina evangheliei pe mine si pe toti cei ce-L marturisesc pe Hristos Domnul dupa cum a randuit el, prin toti sfintii si oamenii ce l-au iubit. A Preasfintei si de viata facatoarei Treimii fie slava in veci. Amin!

| VelaJohnny a răspuns (pentru krazzy):

Daca e ortodox si zici ca se bazeaza pe Biblie, de ce nu a dat versete legat de ce afirma. N-am putut sa ma uit la tot videoclipul din lipsa de surse, iar daca nu prezinta versetele, is vorbe in vant, si nu are rost sa imi umplu mintea cu asta. Este biblic, ascult cu mare drag, sunt vorbele unui om, nu-mi place sa-mi bat capul.