Nu team facut prost,nu am stiut ca nu sti cu ce se manca viata, am spus ca la varsta ta nu esti matur in gandire in fine nici nu-mi pasa, doar nu spune ca ateismul e ca satanismul modern, satanisti cred in satana si in dumnezeu desigur, tu cum nu crezi ca exista dumnezeu nici satana nu poti fi satanist
Pai... Eu am vorbit in toate posturile despre cel traditional, I'm not...
Let's call it a misunderstanding, okay?
Nu sunt ignorant, dar daca tu spui ca nu crezi in satana si dumnezeu si esti satanist pe buna dreptate un crestin va spune ca ateii sunt satanisti cea ce noi nu suntem ma intelegeti?
Am citit biblia voastra, am vazut documentare despre satanism, in ultimul se spunea ce nu exista satanism si e o inventie crestina documentar discovery, daca as fi ignorant nu citeam cartii si nu ma informam despre voi, fiolozofia este una rebela asta trebuie sa recunosti
Am spus si in comentariile de mai sus ca am inteles acest termen de satanism modern.Dar in Evul Mediu, satanismul insemna sa-l venerezi pe Satana.Asta e adevarul.Asta nu insemna ca si acum in acest secol faci asta.
Cauta "Flaca Neagra". Vezi acolo O.N.A., si altele, chiar si JoS. Acolo gasesti ceva bun, daca vrei sa aflii. Enjoy reading.
Nu trebuie sa te enervezi fi calm, ok esti traditional deci crezi in satanel ca asa e numele lui
POSIBIL.
Dar nu in felul in care prezinti tu ma refeream eu...nu in felul acesta stiintific.
Eu cred ca totul e mai simplu si ca un lucru exista si atat. El exista. Cineva sau ceva l-a generat.
Felul in care fiinta umana il foloseste are valente de bine si rau, dar valente inventate de om pentru ca el este construit, cred, sa vada in orice lucru binele si raul, este adanc in constiinta lui.
El imparte lumea in doua : bine si rau. Cand de fapt, lumea nu e neaparat asa sau nu trebuie sa fie neaparat asa.
Sa fi ateu inseamna SA NU CREZI IN ABSOLUT NICIO DIVINITATE!
Ca tot i faci pe ei varza, dar tu nici macar nu sti ce inseamna ateism.
Vorbeam de satanism, nu de ateism. Unde lumea spune ca sunt niste diferente. Uite-te pe prima pagina al al 9-lea post.
Exista mai multe secte, de exemplu satanisti spirituali sunt hentoisti, Satan fiind zeul suprem.
sunrises întreabă:
anonim_4396 întreabă: