Buna! Da, se poate, si astfel incepi sa te simti rau.Ca sa scapi de deochi, eu stiu ca trebuie sa zici Tatal Nostru in gand de trei ori si iti trece.Nu glumesc, poti intreba pe multa lume!
Numai la noi in românica gasesti asemenea superstitii? m-as mira sa mai aiba cineva asemenea aberatii.
Da fata, te poate deochia doar gandindu-se la tine. Si sa ai grija daca vezi o pisica neagra sa faci 3 pasi inapoi si sa tragi o flegma in san, altfel e de rau. Si desigur, sa nu uiti sa bati 3 cruci cand vezi o biserica, ca altfel nu esti o buna crestina.
Toate sunt lucrarile diavolului, iar cel ce descanta pacatuieste. Daca te simti rau, roaga-te si ai credinta ca Domnul te va ajuta, si asa va fi.
Deochiul, descantecele, vrajile si alte d'astea ii afecteaza pe cei necredinciosi. Deci si pe mine, ca sunt credincios doar cu vorba.
Mamă frate ce prostii cred unii.Tu chiar crezi că niște cuvinte îți pot face rău? Pff.Superstiții...Nu pot să cred că și la categoria Religie pot să râd
Frumoasa nu are rost sa iti faci griji, pentru ca din poze nu te poate deochia nimeni numai daca stai cu el de vorba si se uita atent la tine altcumva nu are cum. sper ca te-am ajutat. funda:X:X:
Da sigur ca te poate si un deochi poate fi si intr-un mod raw daca se uita la tine si gandeste ceva raw sau planuieste ceva astfel incat sa-ti faca ceva raw. am invatat de la bunica bft :*:*
Terminati cu prostiile astea.nu exista asa ceva! sunt prostii.eu ma intorc mereu inapoi daca am uitat ceva si imi trec la mate negre prin fata si am o zi perfecta.asta pentru ca cred in Dumnezeu nu in asemeanea prostii.incearca si tu te rog si ai sa vezi ce viata linistita vei duce.increde-te mai mult in Bunul Dumnezeu si la ceea ce a facut Isus pentru noi, te rog.:*:*
Hey hey Alexandra! Da cand te uiti la o poza si te miri ca prostu da! Te deochi! Dar ca sa schapi incerca copilul sa-i dai tata pe pragul biserici si o sa se deoache! A mers cu verisoaramea! Bafta! Salut
alfons2390 întreabă:
alfons2390 întreabă:
alfons2390 întreabă: