De unde a stiut ca in Budapesta? De unde a stiut ca anul asta o sa fie? Anul trecut au fost asa?
Vad ca oricum gasesti motive.Parerea ta este ca scriu niste aberatii.....chiar ca e fix problema ta!
Numai bine, Doamne ajuta!
Cand toata lumea iti spune ca esti beat, inseamna ca esti beat, nu ca toata lumea are o problema. Deci problema e la tine. Unde e linkul cu profetia pentru Budapesta, sa vedem cand a publicat-o?
Ei, ma gandeam ca o sa ceri asta.
Voi cauta, a mai scris multe de atunci.
Nu stiu daca o mai gasesc, am mai cautat, cred ca e mai veche treaba decat am crezut.
Uite, inca un dezastru in America!
Vezi ce este in Canada.
Si o sa mai urmeze multe anul acesta.
Numai bine, Doamnea ajuta!
Bineinteles ca vor mai urma. Matematic vorbind, conform statisticii, sansele sunt de 100%. Eu "profetesc" un dezastru in China in urmatoarele luni. Stai cu ochii pe stiri, sa vezi ca se adevereste.
Urmatoarele luni? Esti cam departe."Profeteste" si tu ceva mai aproape, nu cateva luni...
Succes!
Numai bine, Doamne ajuta!
Unde a profetit madam Maria ca ce urmeaza sa se intample se va intampla intr-o saptamana-doua? Nu am vazut in nicio postare sa aiba barem de timp. De profetia cu Budapesta ai dedus ca a fost profetita pentru anul acesta, si se pare ca cu atata timp in urma incat nici nu o mai gasesti. Apropo, inca are profetii care nu s-au implinit, asa ca termenul "de aproape" a trecut. Faptele ca unele lucruri se intampla si altele nu e o dovada clara ca nu vorbim de profetii, ci de nimereala.
Asadar, ca sa o parafrazez pe madam:
Dragii mei, vom trai şi vom vedea, ce se va intampla in China; despre un aşa zis, un anume sfârşit al, unei lumi, o catastrofa.
Care lume? Vom vedea!
Iata ce profeteam acum cateva zile: Dragii mei, vom trai şi vom vedea, ce se va intampla in China; despre un aşa zis, un anume sfârşit al, unei lumi, o catastrofa.
Care lume? Vom vedea!
http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-23310512
Mii de oameni evacuati, morti, un taifun scutura China. Profetia s-a indeplinit.
FyZz întreabă:
Mayaaaaaaa14 întreabă: