| Hahahuhuhihi a întrebat:

Buna ziua mi-a murit pisica calcata de tren.
As vrea sa stiu cum sa-i pregatesc funerariile, credeti ca ar trebui sa platesc un preot sa o ingroape crestineste?
La sicriu m-am gandit sa fie ceva simplu si simbolic sub forma de tren, ca flafy a mea a murit crying din cauza trenului nenorocit.
Capul a ramas nestrivit, si ma gandeam sa ii bag un trenulet in gura sa se razbune pe acel nenorocit de tren in viata urmatoare.

8 răspunsuri:
| SaveTheNature a răspuns:

Cu siguranta glumesti.

| Anonymus314 a răspuns:

Ai o imaginatie bogata, dar pisicile nu au suflet, pur si simplu sapi o groapa undeva si o ingropi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa o ingropi cum vrei.no problem.dar mai bine ii pui o poza de soricel sau de pasarica in gura.ca asta ii placea ei.trenul nu prea ia priit.

| AdiBSN a răspuns:

Ba esti nebun?!

| Vladuthz a răspuns:

Oooo ba esti nebunlaughing? N-ai mai scris: Urzi23 in dialog. Gata mosule ti-a expirat inteligenta? Te'n gura de spart ca daca erai in fata mea rupeam muia in tine (asta in cazul in care esti baiat, ca am aflat de la cineva ca cica ai fi fata, si daca esti fata chiar imi pare rau pentru tine pentru ca ai o inteligenta redusa rau pentru o femeie laughing )

| Urzi23 a răspuns (pentru Vladuthz):

Am inteles tu esti ateul gropar, afara este frig si a inghetat pamintul si trebuie sa sapi in pamint inghetat la 2, 5 m si Tu cazi jos cu lopata deoarece din fata arati ca zimbrul din laterala ca timbrul rolling on the floorTu arati ca ratoiul ala, numai fulgii de el

| Vladuthz a răspuns (pentru Urzi23):

App, vezi ca in curand o sa ai o surpriza mare de totwinking Asta ca sa-ti demonstrez ca nu esti asa de destept/desteapta pe cat te crezihee hee bolnavu dracul

| Urzi23 a răspuns (pentru Vladuthz):

Altu caruia nu ii da nimeni dreptate si s-a apucat sa si-o proclame, poate i se face cuiva mila de el sa il aprobe?
Auzi "domle" o sa am o surpriza care o fi aia? Probabil niste distrusii de atei muncesc sa sparga contul meu sa posteze aiureli. Nici gind sa fie asta o surpriza pentru mine, nu ma deranjez pentru niste refuzati de soarta