Oamenii nu cred pentru ca nu au vazut fenomene paranormale cu ochii lor.
"Daca nu asculta pe Moise si pe proroci, nu vor crede nici chiar daca ar invia cineva din morti." (Luca.16:31)
Credinta pe care Dumnezeu doreste sa o avem in El este bazata pe incredere, pe dragoste, pe convingerea ca El ne iubeste.
Oamenii nu trebuie sa fie dusi in eroare, deoarece si satana are puteri supranaturale. Acesta poate sa faca chiar icoane sa planga, ba inca sa se transforme intr-un inger de lumina. (2Corinteni.11:14)
Noi nu trebuie sa ne incredem in Dumnezeu pe baza minunilor, ci pe ceea ce sta scris in Biblie.
"Iudeii, intr-adevar, cer minuni, si grecii cauta intelepciune", (1Corinteni.1:22) dar esu spun ca Biblia este temelia credintei adevarate.
La sfarsitul timpului ii va amagi pe oamenii care au refuzat sa creada in Dumnezeu -adica sa faca din Biblie o temelie sigura-, prin spiritism. Singura care spune cum sa ne ferim de cel rau este Biblia. Dar cati oameni nu doresc sa auda de ea!
Astfel timpul trece, harul se va incheia -adica se va incheia timpul cand oamenii nu vor mai putea sa fie mantuiti; si satana acest lucru il doreste. Oamenii se pierd singuri si sigur.
Problema este grava, iar oamenii o trateaza cu indiferenta; si pe cei trimisi de Dumnezeu la fel.
Sunt minuni in toate religiile, nu doar in crestinism.Si pana acum eu nu am vazut sau auzit de o minune care sa nu poata fi negata in nici un fel.Plus ca stim ca oamenii primitivi inventau religiile pentru a-si explica diferite fenomene(cum ar fi aparitia omului).
Da-mi voie sa-ti pun o intrebare: De ce nu crezi in Zeus? Mereu cand este o furtuna sunt si fulgere, iar Zeus are puterea fulgerului? Dovedeste asta ceva?
Care Isus? De unde stim noi ca a inviat? Sau ca a existat?
Si care minuni?
Exista sute de scrieri ce contin "minuni" precrestine, Zeus coboara si se impreuneaza cu pamantencele, Prometeu aduce focul, etc, etc. In acestea de ce nu crezi?
De ce nu crezi ca in anul 1640 niste creaturi ciudate au isti din mare, scoteau foc pe gura si rageau cumplit? Exista sute de marturii ca asta s-a intamplat.
De ce nu crezi in Olandezul Zburator? Exista sute de marturii ca exista.
De ce nu crezi in corabile fantoma, exista marturii ca acestea debarcau in porturi si dupa ele coborau marinari fantoma, cereau o bere, apoi se intorceau pe vapor si dispareau cum au aparut.
De ce nu crezi in extraterestrii,exista mii de marturii, descrieri si tot tacamul?
De ce n ucrezi in nemurirea Contelui de Saint germain, exista o marturie a unui alt conte,sau print (nu mai stiu exact) care l-a vizitat in timpul iernii, era un ger naprasnic. Cand a ajuns acasa la conte, acesta i-a spus ca vor cina afara. Printul s-a mirat, temperaturile erau foarte scazute, era iarna, toata curtea era pina de zapada.
Apoi contele a batut din palme si tot icopacii au inflorit, zapada s-a topit, si pasarile au inceput sa cante.
Dupa ce masa s-a termiant totul a revenit la normal.
De ce nu crezi in asta?
De ce nu crezi ca Dynamo este Mesia? Si el a mers pe apa, ba mai mult, a fost si filmat facand asta.
De ce nu crezi in existenta piticilor dansatori.
Auzisem o marturie, in fiecare seara un om vedea o lumina albastra pe perete, in forma de disc, din lumian respectiva cobora o scara iar pe scara coborau o gramada de pitici extrem de mici (cat degetul mare) care dansau pe masa pana dimineata.
De ce nu crezi in asta?
Istoria nu se compune din ceea ce scrie in manuscrise antice ca s-a intamplat, ele reprezinta doar repere, istoria se compune din ceea ce este unanim acceptat de istorici.
Existenta lui Iisus e un fapt istoric, acceptat de majoritatea istoricilor, minunile pe carea Iisus le-a facut sunt fapte anistorice.
Minunile savarsite de Iisus sunt pe picior de egalitate cu minunile savarsite de zeii olimpieni, deoarece ambele nu sunt confirmate istoric.
Daca alegi sa crezi in ele, treaba ta, cu toate ca imi pare stupid sa crezi in minunile lui Iisus, dar nu si incele ale lui Zeus.
Aceste minuni sunt negate in bloc, fara sa fie analizate. Sunt zeci de mii de minuni. Daca ar accepta doar 1% ar avea o problema mare, pentru ca 1% inseamna cateva sute sau chiar mai mult.
Primul lucreu pe care il gandesc este ca nu-i folositor sa cauti, insa e folositor sa batjocoresti.
Si astfel se lipsesc pe ei si pe urmasii lor de cunoastere si de o viata curata.
Minunile savarsite de Iisus sunt pe picior de egalitate cu minunile savarsite de zeii olimpieni, deoarece ambele nu sunt confirmate istoric. mai lasa-ma.
Minunile lui Isus nu se vor compara niciodata cu cele spuse de tine care sunt false.
De ce? Deoarece el a vindecat oamnei, a mers pe apa, in timpul unei furtuni el a oprito, a inviat oameni. Biblia dovedeste aceste lucruri si daca o citesti o sa vezi ca este in armonie cu stiinta.
.
Pentru ca n-are sens.Au existat tot felul de religii care s-au dus.La fel o sa se intample si cu asta cand o sa apara alta.
Exista un sir de religii, la un moment dat apare Dumnezeu.De ce atunci? De ce nu de la inceput? Si de ce difera religiile intre ele daca exista doar un zeu?
A, da...e peste puterea de gandire a omului, sigur.
Da-mi o dovada ca a mers un om pe apa, sau ca altul a "despicat" marea in doua.
Serios, cei care au facut religia asta nu au fost prosti sa inceapa de la 0. S-au legat de evenimente din trecut ca sa fie mai credibili.
Mai degraba ar trebui sa te intrebi de ce unii, in pofida tuturor evidentelor conform carora toate "minunile" si celelalte povesti cu zei sunt doar falsuri ordinare, inca mai se lasa amagiti de astfel de lucruri.
Adica se aseamna cu ea, cum ar fi in trecut se credea ca pamantul este plat, Biblia spune ca Dumnezeu este deasupra cercului pamantului asta arata ca pamantul este rotund si aceste cuvinte au fost scrise cu peste 2000 ani in urma.
Esti vrednic de funda. Atatea nonsensuri, strecurate in doar patru randuri, merita premiate.
Buna, de ce unii refuza sa creada in YHWEH (Dumnezeu)pai foarte simplu au ales sa-si pastreze luciditatea,rationamentul,logica cu care suntem dotati fiecare.Iar altii care nu inteleg fizica, chimia, matematica, anatomia, e.t.c. unde sunt explicate legile naturii si ale corpului uman.Se apleaca spre biblie merg la biserica, la moaste e.t.c.si unii dintre ei ajung sa delireze cam acolo te duce religia/sunt desprinsi de realitate/in sec.informaticii sa mai crezi in basme, mituri biblice cam greu, doar islamisti mai cred minuni, si daca nu esti de acord cu ei ai vazut ce te astepta? ramai fara cap.Iar dupa mine sfintii parinti ai acestei planete care au savarsit minuni si altele au fost Aurel Vlaicu, Pitagora(care a spus ca numarele(ul)constituie substanta tuturor lucrurilor iar universul este un sistem ordonat si armonios de numere si raporturi numerice.Galileo Galilei, Giordano Bruno(E pur si muove)Blaise Paascal si altii, cam acestia au savarsit minuni
De ce unii oameni refuza sa creada in unicorni? Adica de-a lungul deceniilor omenirea a fost martora a unor minuni inexplicabile. Hitler a inviat a 15-a oara, Stevie Wonder vede din nou si multe altele.
Stii care-i faza? E mai probabil ca eu sa am dovezi fata de tine.
Andrew, iti dai macar oleaca seama cate cretinatati poti scrie? Intreb de curiozitate, deoarece pe baza prostiei tale se poate face un doctorat genial in Zoologie!
Am citit-o, si sunt destul de sigur ca aberezi, chiar si in comparatie cu Biblia! Ca sa clarific, astea-s niste vesti proaste, sa stii.
Iar dupa felul in care scrii se vede ca nu ai prea trecut pe la scoala. Ceea ce difera cele doua subiecte este faptul ca eu am dreptate, si se chiar observa din faptul ca nu ai nici cel mai vag habar cum sa folosesti cratima. Bravo, de cetateni ca tine au nevoie cei de la conducere: Prosti, fuduli si cu multa credinta oarba.
Sunt obligat sa folosesc cratima?
Poate eu am ceva der facut si ma grabesc?
In fond daca te crezi asa de tare, raspunde la urmatoarele intrebari:
1) Care este scopul vietii?
2)Ce se intampla cu noi cand murim?
3)Cin conduce in realitate lumea?
4)Se vor sfarsi vreodata razboiele si suferinta?
1. Scopul vietii ti-l stabilesti singur.
2. Nimeni nu stie sigur (ABSOLUT nimeni, din cauza lipsei dovezilor). Insa daca "traiesti" doar pentru a vedea ce-i dupa moarte, atunci duci o viata extrem de trista.
3. Nimeni nu conduce pe nimeni. Esti condus doar daca vrei. Pana una-alta, esti liber sa traiesti in padure pe cont propriu, mai aproape de natura si de origini la orice ora a oricarei zi. INCA esti liber.
4. Cel mai probabil ca nu, vanitatea, mandria si instinctele umane combinate cu profitabilitatea razboaielor impiedica oprirea razboaielor.
Bun nu mi-ai aratat nici un argument sunt ideile tale proaste si idiote.
lumea este condusa de cineva, fiecare are un scop in viata, etc.