Daca nu tii se intampla ceva nedrept nu are cum sa tii se intample ceva drept si placut.
Hai sa ne gandim altfel. Iti preferi parintii alaturi de Dumnezeu, sau pe pamant suferind de boli si chinuindu-se? Poate i-a luat alaturi de El pentru ca era cel mai bine pentru ei.
Multumesc pentru citatul kilometric. Ai de gand sa-mi raspunzi folosind propria ta ratiune?
Bun. Și cum vei face să îmi demonstrezi ceea ce ai spus legat de teoria mea?
Daca ai intrebat in felul asta eu ma gandesc la o persoana iubita,totusi poate nu am dreptate daca vrei corecteazama, eu mereu am gandit ca dumnezeu nu face o greseala, poate daca as fi in locul tau as spune la fel,, nu meritam asa ceva,, mereu m-am gandit ca dumnezeu ia pecineva pentru a aduce pe cineva nou in viata ta nu totul poate fi explicat in cuvinte exista ceva in lumea asta nestiintific numit dumnezeu nu cauta rasppunsuri fara rost cauta sa iti faci o noua viata asa cum a vrut ea sau el totul depinde de tine si de ce crezi
Eu pot sa iti raspund, dar aceste criterii sunt scoase din Legile lui Dumnezeu in urma unui studiu aprofundat. Cuvantul meu nu are valoare in ceea ce priveste judecata cuiva.
Eu nu am intrebat daca aceste lucruri sunt corecte din punctul de vedere al zeitatii, am intrebat daca aceste lucruri iti convin tie din punct de vedere al moralitatii tale.
Si ba da, poti interveni la judecata cuiva, daca acea judecata este gresita fara dar si poate. Daca zeul cu inteligenta infinita considera ca este de bun augur ca creeze fiinte care sunt sortite din start la pedeapsa vesnica atunci nu pot decat sa-mi para rau pentru acesta.
In primul rand Biblia zice "ca toata lumea zace in puterea celui rau" deci daca ai pierdut ceva pe nedrept, nu il invinovati pe Dumnezeu!
Daca ar fi prea iubitor,oamenii si-ar face de cap, ar ucide, ar viola, ar fura, iar Iisus i-ar ierta.
Nu sunt forme de convingere, nu sunt un fanatic, dar cand ateii vin cu intrebari ateiste sau tot felul de idei, tu ca crestin le tii partea?
Bună!
Eu nu sunt încrezătoare de felul meu aşa că nu am cum să fiu nici măcar în ceva ce nu există.
Pe curând!
Sunt increzator tot timpul pentru ca chiar daca ti-l ia inseamna ca ai meritat sa ti se ia sau iti va da ceva mai bun in locul celui pierdut...
Nu iti ia pe nedrept El stie ce face cel mai bine, si daca iti ia El vrea ca tu sa te aproprii de El.
Pai depinde tie ideile astea nu ti le-a dat El ci diavolul daca in el crezi