Pus in fata unei asemnea sanse, mi-as aminti de cererea talharului : Pomeneste-ma Doamne cand vei veni intru Imparatia Ta. Desi as fi tentat sa cer mai repede raiul. ca trecerea printr-o usa.
As cauta un psiholog bun, inseamna ca am luat-o razna daca am inceput sa vad personaje din povesti.
Iisus e slabut in comparatie cu Yhwh, pe el as vrea sa-l intalnesc, sa-l intreb ce rost are suferinta unui animal? De ce trebuie sa sufere si ele daca omul a gresit? De ce platim toti pentru greseala lui (Yhwh)? Daca in rai n-o sa avem liberul arbitru, de ce la inceput l-a dat?
I-as zice sa ma ierte, sa ma binecuvanteze, sa-mi dea puterea sa trec aceasta viata!
In primul rand, de unde as sti ca e Isus? I-ar lua ceva sa ma convinga, si nu doar pe mine. Dar daca m-ar convinge ca e el, atunci probabil l-as intreba unde a fost in tot acest timp.
De unde sa stiu cum arata Iisus?
Sau cum ar putea el sa-mi dovedeasca ca e Iisus?
Ii fac cinste cu un vin, stiu ca bea! Il intreb care fapte facute de mine i-au placut Lui si care nu
)) de cerut nu-i cer nimic
''Buna! Ce mai faci?''
Daca incearca sa-mi faca rau, sau are ceva impotriva credintelor mele, plec.
E un tip normal din rai care nu are nimic cu nimeni, pacifist... cam asa-i tipu'
Ma rog, a avut pretentii cu o virgina, dar ma rog...
I - as multumi ca de bunavoie a vrut sa moara pentru noi.Si Dumnezeu merita sa ii multumim pentru sacrificiul pe care L - a facut fiul sau.ioan3:16