| kira30 a întrebat:

"Cine ar mai vrea să devină crestin văzându-i pe crestini purtându-se atât de necrestineste cu semenii lor?"

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu toţi cei care ies din Bucureşti sunt bucureşteni şi nu toţi cei care ies din Biserică sunt creştini, corect? După faptele şi roadele lui îţi dai seama cum este cu adevărat.

19 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Vai de aceia care sunt o piatra de poticnire!

| danay72 a răspuns:

Chiar si Biblia spune ca asa se va intampla cu crestinii neadevarati.Dar cei care se straduiesc sa aplice principiile biblice, sunt recunoscuti dupa faptele lor.Matei7:15-20

| Kalla a răspuns:

Sunt crestini cu nume si cu fapt.Nu generaliza!

| Hombre a răspuns (pentru Kalla):

Iar tu esti doar cu numele.winking

| Kalla a răspuns (pentru Hombre):

Imi stii numele de user, nu si povestea vietii mele asa ca nu comenta aiurea.

| RAY a răspuns (pentru Kalla):

Tu habar nu ai de religia ta
jignesti persoane pe care nici nu le cunosti, dar te dai crestina, pacat ca doar te dai

| Kalla a răspuns (pentru RAY):

Tu spui ca esti ateu dar ateu doar esti cu numele.Iti place doar sa injuri crestinii pe TPU.Esti tare in gura pe internet dar in viata reala nu ai fi in stare sa imi zici asa ceva.

Sasi zic ce ca nu esti crestina pai astia tio spune oricine care e crestin cat de cat

Vezi ca iar minti, eu nu am injurat pe nimeni, nici macar o jignire

Nuuuu,doar spui ca Dumnezeu nu exista.Este tot o jignire la adresa credintei nostre.

Hai serios pai si voi nu spuneti ca nu exista zeii altor religii?

De ce? Tu nu erai ateu? Eu cred in ceilalti zei gen aia pagani dar cred ca erau demoni.

| kira30 explică (pentru Kalla):

Avem exact aceeasi convingere in privinta asta.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

A te numi şi a fi cu adevărat creştin sunt două lucruri diferite. (Matei 7:21)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu te-ai nascut crestini si iti schimbi religia in cea crestina ar fi ceva..De ce? Deoarece e clar ca religia voastra bate campii si multi isi dau seama e asta in afara de voi desigur!

Răspuns utilizator avertizat
| Mikhtarian a răspuns:

Cineva care ar vrea sa fie el schimbarea.

| Polonic1 a răspuns:

Nimeni nu isi alege religia.
Religia este aleasa de parinti.

| Cxena a răspuns:

Nu are nici o legatura cu crestinatatea purtarea oamenilor, tine de educatie. A fi crestin implica mi multe decat faptele necuviincioase ale oamenilor.