Cu siguranţă, Ema şi Danutza. Dar nu-mi place să le pun în aceeaşi oală, măcar Ema are bun simţ.
Normal ca exista, 1.94 si 98 de kg!
Era unul dar nu mai este astia de pe TPU sunt praf la ateism uite ce zice Capetenia lor
Dar stinta poate fi creata numai de catre aceia care
sunt complet patrunsi de aspiratia spre adevar si
intelegere. Aceasta sursa de sentimente izvoraste
totusi din sfera religiei. Tot acesteia ii apartine si
credinta in posibilitatea ca reglementarea valabila
pentru lumea existentei este rationala, adica lesne de
inteles ca ratiune. Nu pot concepe un om de stinta
autentic, fara aceasta credinta profunda. A. Einstein.
Cel care a debitat asta :
Nu inteleg de ce te miri. E de ajuns sa citesti raspunsurile/intrebarile "credinciosilor de seviciu" de la categoria Religie si iti vei da seama ca toti, fara exceptie, merg pe principiul "cine nu-i cu noi e impotriva noastra". Profesorul ala (si sunt multi ca el, din pacate) e indoctrinat cu precepte religioase care, pur si simplu, nu ii mai dau voie sa gandeasca singur. Nu poate si, mai ales, nu VREA sa accepte ca unii oameni pot avea si alta alegere. Din pacate, lipsa de educatie, saracia si indobitocirea programatica a maselor ii fac pe multi sa aleaga calea batatorita si foarte simpla a religiei, in speranta desarta ca acesta este raspunsul la toate problemele.
Oameni ca acel profesor profita de golurile din legislatie ca sa-si verse frustrarile pe niste copii care nu pot riposta.
Asa cum, aici, pe TPU, bigotii si habotnicii isi varsa frustrarile pe oricine s-a plictisit de nesfarsitele lor lamentari in limbajul de lemn din care biserica refuza sa iasa de cateva secole bune.
Dar stati ca nu este chestie originala adica un copil sa scrie asa ceva este un citat al a folosit functia de copiere si lipire Ceva in genul nucii in perete
ghici ghicitoare ce "copchil" e campionul si te rog sa ii dai funda, am inteles ca nu mai are voie sa umble la calculator, ca nu a facut temele la "artimetica" si este pedepsit.
Tu crezi ca nu mai pot de rau daca cineva nu crede in Dumnezeu? E treaba lui in ce crede el. Nu ma priveste pe mine. Si nici nu-l bat la cap sa-i demonstrez ca am dreptate si ca el nu. Ateul stie ce stie, eu stiu ce stiu. E cam inutil ca eu sa contrazic un ateu su un ateu sa ma contrazica pe mine. Pot fi prieten cu el si el cu mine. Daca ma intreaba ceva legat de Dumnezeu ii pot zice. Tu crezi ca nu am prieteni atei?
Dar ce inseamna intrebarea asta? Crezi ca rezolvi ceva daca afli ce "inaltime" are un ateu? De parca ai intreba cine e mai puternic Seth sau Hercule
alfons2390 întreabă: