îți spun sincer cu toată inima mea și tot sufletul meu cu Adevărat și real, mister tare frică pentru uni dintre noi și milă că nu veți primi niciun fel de iertare! Nu aveți habar! Nu aveți habar! Cât de prost îl judecați pe Dumnezeul! Cât de greșit în vedeți și considerați pe Dumnezeul! și Isus Hristos! Pe când el nu vă vrea decât binele! Cu Adevărat! Asta a vrut din tot deauna și asta vrea în continuare! Cu toți oamenii! Dar nu toți oamenii sănt oamenii! Și cu asta zic totul despre noi oamenii și oameni.
Să nu ai impresia că Dumnezeul și Isus Hristos! Sănt ceva așa după "mintea ta open maind luminată"! orice altceva! Să nu-ți treacă prin minte, că poți face pe inteligentul! înțeleptul! în fața lui! Nu ai habar! Nu aveți habar! Cât vă iubește cu Adevărat și real Dumnezeul și Isus Hristos! Nu aveți habar! Ce gândiți mulți care îl judecați acuzați greșit, nu știți ce faceți! Asta este nu știți! Da nici nu vreți să căutați aflați Adevărul Adevărat cel real.
Nu faceți prostia asta!
Irelevant ce spune prietenul tau imaginar, ceva relevant pentru postarea de mai sus nu ai de zis?
Nu nu am nimic de zis eu. Am zis prea mult deja, intenția mea cu Adevărat și real este să-ți deschid ochii inima și sufletul!
Până ura și dușmănia nu-ți va închide ochii mintea inima și sufletul.