îți spun sincer cu toată inima mea și tot sufletul meu cu Adevărat și real, mister tare frică pentru uni dintre noi și milă că nu veți primi niciun fel de iertare! Nu aveți habar! Nu aveți habar! Cât de prost îl judecați pe Dumnezeul! Cât de greșit în vedeți și considerați pe Dumnezeul! și Isus Hristos! Pe când el nu vă vrea decât binele! Cu Adevărat! Asta a vrut din tot deauna și asta vrea în continuare! Cu toți oamenii! Dar nu toți oamenii sănt oamenii! Și cu asta zic totul despre noi oamenii și oameni.
Să nu ai impresia că Dumnezeul și Isus Hristos! Sănt ceva așa după "mintea ta open maind luminată"! orice altceva! Să nu-ți treacă prin minte, că poți face pe inteligentul! înțeleptul! în fața lui! Nu ai habar! Nu aveți habar! Cât vă iubește cu Adevărat și real Dumnezeul și Isus Hristos! Nu aveți habar! Ce gândiți mulți care îl judecați acuzați greșit, nu știți ce faceți! Asta este nu știți! Da nici nu vreți să căutați aflați Adevărul Adevărat cel real.
Nu faceți prostia asta!
Irelevant ce spune prietenul tau imaginar, ceva relevant pentru postarea de mai sus nu ai de zis?
Nu nu am nimic de zis eu. Am zis prea mult deja, intenția mea cu Adevărat și real este să-ți deschid ochii inima și sufletul!
Până ura și dușmănia nu-ți va închide ochii mintea inima și sufletul.
Dumnezeu este mai mult decât S-a descoperit pe Sine în Scripturi și înaintea oamenilor.
Ce poate să gândească o furnică despre un om? Știe furnica toate capacitățile omului, toată puterea lui?
Tot așa nici noi nu cunoaștem mai mult pe Dumnezeu. Și Îl vom cunoaște doar atunci când inima ne va fi sinceră. Nici toate veacurile nesfârșite ale veșniciei nu vor fi de ajuns să cunoaștem pe Dumnezeu. Dar cei mântuiți vor contempla dragostea Sa.
Dacă o furnică poate demonta vreo capacitate a omului, atunci și omul poate demonta capacitățile lui Dumnezeu.
Dumnezeu ne-a făcut ființe inteligente, după chipul și asemănarea Sa, nu ca să folosim toate acestea împotriva lui Dumnezeu. Ci ne-a creat cu nevoia de a-L cunoaște. Da, cunoașterea de Dumnezeu este o nevoie a tuturor oamenilor; și din nefericire cei mai mulți caută să o înnăbușe din diferite motive spre răul lor.
Noi nu trebuie să folosim binecuvântările primite de la Dumnezeu împotriva Lui. Asta este lipsa de înțelepciune. Este o alegere rea ce duce la moarte veșnică. Fericirea omului este lângă Dumnezeu. Orice altceva nu este decât imitație. Și noi nu trebuie să ne mulțumim cu imitații și alte lucruri false.
La ce ajută să alegem răul? La ce ajută să ne împotrivim lui Dumnezeu, Aceluia care ne dorește binele atât de mult încât nu a ezitat să moară în locul nostru pentru ca să trăim lângă Dumnezeu vesnic și fericiți, așa cum El a prevăzut la început?
Nu te uita la oamenii care își fac singuri rău. Nu sta de partea celor neînțelepți, care se lasă stăpâniți de sentimente. Firea pământească ne ține departe de Dumnezeu. Dar Dumnezeu ne-a lăsat rațiunea ca să luptăm împotriva răului și să judecăm lucrurile la rece, rațional și nu sentimental.
Știința a dovedit ca universul are un inceput. Timpul, materia, spațiul nu sunt eterne. Ceea ce are un început necesita o cauza. Daca nu exista nici o entitate care sa nu necesite ea insasi o cauza si care sa fie capabila sa initieze un proces de cauzare si înainte de orice proces de cauzare n-ar fi existat nimic, nimicul nu cauzeaza ceva. Daca nu exista o entitate necauzata dar cauzatoare, e imposibil sa existe entități cu un inxeput deci universul nu există.
Relatiile cauză-efect sunt o proprietate fizică a naturii, nu o proprietate necesar-metafizică. Fizica și Metafizica sunt două domenii distincte. Metafizica nu prespune necesarul cauză-efect care există în natură
"Știința a dovedit ca universul are un inceput."
Big Bang-ul nu a fost un început absolut, ci o tranziție, o conversie a fluctuațiilor energetice ale vidului cuantic în materie și radiație. Din perspectiva termodinamicii, materia și energia nu pot apărea sau dispărea, ci doar se pot transforma reciproc. Energia și materia sunt două manifestări ale aceluiași principiu fundamental al realității. Energia, ca esență, este eternă, iar fluctuațiile ei se manifestă doar contingent, în forme temporare și dinamice. Vidul cuantic nu este „nimic", ci un câmp plin de potențial energetic, din care apar spontan stări de materie. Astfel, universul nu a început din nimic, ci dintr-un fond energetic etern, aflat în perpetuă transformare.
AndreiAdrian026 întreabă:
andreiadrian0123456789012 întreabă: