Sunteți amuzanți, suntem deja monitorizați, nu sunt adeptul teoriilor conspiraționiste însă asa stau lucrurile. Google, TPU, Yahoo, FaceBook, compania de telefonie fixa, cea de telefonie mobila, furnizorul vostru de internet, camerele de supraveghere, monitorizează și înregistrează tot. Un cip nenorocit în plus nu cred ca deranjează.
Vrednicul de pomenire Pr. Arsenie Papacioc zice sa nu ne temem de aceste cipuri ca nu cu ele vom merge in rai...dar eu nu sunt de acord poate sa imi faca ce vrea.
Eu stiu ca toti ce vor purta pe frunte sau pe mana semnul fiarei, vor arde in iazul de foc.
DyNo a răspuns
Pai nu s-au format pe Terra, au venit din alte lumii, si avand in vedere ca Universul este infinit, sunt o infinitate de posibilitati, de asemenea au adus cu ei toate animalele care sunt astazi, deoarece au venit special pentru a coloniza o planeta 100% goala.
Urzi23 in dialog :
Hai bre Dyno ca rid astia mici de tine chiar ma gindesc cum au venit extraterestrii cu porul tiris si cu magarul legat cu jbiltul de git.Dar stai asa ca tu pomenesti de o planeta goala, dar in acest caz magarul ce minca ca porcul ar fi guitat de foame de scula toata planeta scuze extraterestrii care dormeau prin pesteri.Dar ai uitat sa spui pe planeta era aer? sa poata respira lighioanele aduse, dar apa de baut aveau? Esti cel mai haios de pe aici, tu cred ca esti ruda cu raymusic
Prietene, nu stiu cat e plauzibila caci teoria ta nu este bazata pe nimic concret, practic este o poveste fara dovezi(daca tu esti mai informat poti sa ne dai dovezi)... dupa cum au intrebat si altii mai sus, ei de unde au aparut(extraterestri) si ce dovezi ai ca au fost pe Pamant?
Oricum Biblia in primul rand e adevarata din punct de vedere istoric(deci nu e carte cu povesti cum am tot auzit) iar apoi majoritatea din profetiile biblice s-au adeverit sau urmeaza sa se adevereasca(vezi profetiile despre statul Israel, apocalipsa, cipul.)
Oricum ar fi trebuit sa fi incuiat sa crezi ca tot ce e in lume e roz, ca tot ce apare in mass-media este adevarata fata a lucrurilor, ca in spatele razboaielor si a tuturor trate politice nu exista interese politice, ca unicul scop al ONU este acela de a proteja umanitatea...(nu vreau sa mai intru in detalii)
.iar cat despre CIP - scopul cipului nu e nicidecum acela de a usura viata omului de rand!, ci acela de a-l manipula, de a-l transforma pe om in robot - astfel toti cei ce vor purta cipuri vor putea fi monitirizati in orice moment si mai rau, controlati! - nu sunt povesti spuse de la mine, m-am informat si am cautat dovezi altudeva decat de pe situ-rile "stiintifice" care prezinta totul ca fiind ceva extraordinar
astept pareri, dar fara injurii si grosolanii cum e specific pentru unii
Teoria mea, care nu este tocmai una personala, nu eu am creat-o, este mult mai plauzibila decat teoria creationista si decat multe alte lucruri din Biblie, nu stiu ce anume din Biblie consideri tu ca este adevarat. Bun, numai vreau sa insirui argumente si trasaturi ale Bibliei! Sa numai intram in acest subiect ca deja m-am cam plictisit de el.
Ma nu e nici un basm asta este realitatea... masoni pun stapanire pe lume si vor sa faca deja o guvernare mondiala ca sa conduca lumea si o influenteze prin cip acesta
cine il va accepta clar va merge in iad
Bineinteles, ca ceea ce noi vedem la televizor, nu este nici pe departe tot adevarul. Suntem condusi de niste forte oculte, printre care si Francmasoneria, care au puterea necesara pentru a manipula manipula masele, si este firesc sa doreasca sa o pastreze. De aici deducem, ca daca sunt atat de influenti, in mod sigur nu sunt prosti. Si crede-ma, daca vroiau sa ne trimita in "iad" nu aveau nevoie de aceste cip-uri.
GyeBaek întreabă: