| iuli_2345 a întrebat:

Cum e nunta la pocaiti? problema e ca o sa devin peste ceva timp pocaita si nu prea le stiu asa de bine ...si as vrea sa descopar aceasta lume a pocaintei

34 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Draga mea, pocainta nu este un lucru de apucat.Ea este porunca lui Dumnezeu.Iti faci de lucru cu Dumnezeul acestui univers.Trebuie sa fi ferm convinsa cand faci acest pas.Nu poti sa calci Sangele lui Isus in picioare.Gandeste-te bine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Daca calc sangele lui si ma impeidic? am sa mor

| dorne a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai grija laughing) o sa faci buba

| Esperança a răspuns:

A si sa nu uit. Vad ca vrei sa te pocaiesti dar tu nu stii ce inseamna pocainta! Vrei sa cunosti lumea pocaintei?
Pe internet in nici un caz nu o vei cunoaste!
Pocainta inseamna sa te lepezi de firea pamanteasca,de pacat,sa iti innoiesti viata,gandurile, faptele. Pocainta inseamna sa devii din omul vechi, un om nou!
Spalat in Sangele lui Isus Hristos! Citeste Galateni5. http://churchages.com/ro/bible/gal/5/
Pocainta nu e usoara, dar nici grea. Dumnezeu iti da putere in toate daca ii ceri Lui!
Cam atat am avut de spus. Mai departe tu suporti consecintele faptelor tale, sper insa ca decizia pe care o vei lua sa fie una corecta si benefica pentru viata ta!
Dumnezeu sa te binecuvanteze!

| Urzi23 a răspuns:

Pai stai asa ca nu ai inceput cu inceputul,tu ce religie ai?
Poate oi fi ortodocsa
-ciuciu sa mai ingenunchezi la Sf Icoane =chipuri cioplite
-ciuciu Sf Cruce ca este...
-ciuciu sa mai faci Sf Cruce cind treci pe linga Biserica
-ciuciu sa mai citesti Sf Acatiste ca,,,,,,
-Ciuciu sarbatori de Sf Maria, Sf Ion,,,,,,,,
-ciuciu Sf Liturghie si rinduielile stramosesti
-Ciuciu sa mergi de Inviere la Sf Biserica sa iei lumina
-ciuciu sa mai dai de pomana de sambata mortilor si sa mai faci si tu cite o coliva si sa mai dai un pomelnic
-ciuciu,,,,,,,,,,
-ciuciu,,,,,,,,
-ciuciu,,,,,
Vad ca te cam scarpini in cap banuiesc ca vei fi botezata, dar eu stiu un singur Botez un singur Dumnezeu.

| monstrulet a răspuns:

E naspa rau, is picati de pe luna oamenii astia.

| anonim4565 a răspuns:

Pai la nunta la pocaiti nu se danseaza nu se bea bauturi ametitoare nu se fura mirese sau ce se mai face.la ei la nunta se sta frumos se mananca se canta daca vrei sa canti (bineinteles melodii crestine), daca vrei iesi afara sa te plimbi ca doar nu te tine sa stai numa la masa
si asculta ce a zis EMAS

| iuli_2345 explică:

Nici vals nu danseaza mirii?

| anonim_4396 a răspuns (pentru iuli_2345):

Nu nici vals, tango nimic se sta pe loc, canta muzica crestina

| iuli_2345 explică:

Si cum te distrezi? adica vii acolo in restaurant si te asezi la masa si auzi pe aia cum canta? as vrea altceva... nu asa

| anonim4565 a răspuns (pentru iuli_2345):

Mai e mai frumos decat pare...cel mai mult imi place la nunta.dar cei ce is obisnuiti sa danseze sa bea etc nu li se pare frumos
dar spune-mi cum ai decis sa te pocaiesti?

| anonim4565 a răspuns (pentru anonim4565):

Ray mama ta ce religie are?

| iuli_2345 explică (pentru anonim4565):

Eu nu beau nu fumez si nici nu dansez. stii cand o sa ajung acolo la nunta mea nu as vrea sa ma trezesc ca nu-mi place. ca nu o sa fie nimic distractiv si nu as vrea sa stau acolo pe scaun suparata ca uite cum e la nunta la mine. cand o sa treaca ani si ani as vrea sa-mi aduc aminte cu zambetul pe buze cum a fost nunta mea acu 20 de ani. ei au obiceiuri la nunta?

| iuli_2345 explică (pentru anonim4565):

Esti pocait nu?

Răspuns utilizator avertizat
| iuli_2345 explică (pentru EllaBlackEyes):

Ai fost si u la o astfel de nunta? sau esti pocaita?

Răspuns utilizator avertizat
| Esperança a răspuns (pentru iuli_2345):

Vad ca te lasi usor influentata de orice duh strain care vine asupra ta! Schimbarea trebuie sa o simti in interiorul tau. Ti-am zis-o si ti-o repet, daca nu vrei si nu esti pregatita sa iti incepi viata cu Hristos ramai asa cum esti.
Nu face pasul asta doar de dragul de a-l face. Pocainta nu este o joaca!
Cerceteaza toate lucrurile si vezi ce este bun si ce este rau!
Cerceteaza duhurile si vezi care vin de la Dumnezeu si care nu vin de la El.
Pana nu intelegi care este voia lui Dumnezeu cu privinta la tine si cum trebuie sa se comporte un crestin adevarat, nu vei intelege nici ce este bine si nici ce este rau!

| MishuD a răspuns:

Pe bune ca vrei sa faci asta?
Nu mai bine descoperi cum sa evoulezi peste limitele "pocaintei"?

http://www.youtube.com/watch?v=6mmskXXetcg

| ToTAiCisiNumAiAiCi a răspuns (pentru MishuD):

Eu nu stiu ce tot te bagi peste vietile altora daca fata vrea sa devina baptista(pocaita) este numai decizia ei... Tu vezi-ti de viata si lasa sa decida singura

| EmaS a răspuns (pentru MishuD):

Si ce face rau?

| Raniia a răspuns (pentru MishuD):

Eu cred ca tu singura hotarasti ce faci cu viata ta, nu cred ca te lasi influentata de nimeni si nimic; încrede-te în Dumnezeu si nu asculta de oameni.

| ToTAiCisiNumAiAiCi a răspuns:

Eu zic ca Baptista suna mai bine... cum sa fie normala mai ca nu poti dansa si sa consumi alcool...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se manca, barfeste ca la romanii cum se poate fi, am auzit ca se asculta rock, desigur ca mam oferit sa cant si eu live ceva si la noapte s-o facem in grup

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu nu esti normal, cum poti sa vorbesti asa ceva?

Ca cant rock sunt in criza de banii si mam oferit sa la cant in rate

Ei vor cantece crestine, nu manele.

Hai ca glumeam, am auzit ca la nunta se canta melodii, se manca, se discuta chesti si nu se bea, danseaza tocmai mi-a spus o fata ea adus cina aia lui mama

Cat de sincer sunt cu tine ema poate prea sincer

Si eu am dus-o azi la trei persoane.Dar mama ta este bolnava?

Cei aia cina de taina? de ce o luati de atatea ori?

Numai vine apocalipsa Iar Domnul Dumnezeu a mirosit mireasmă bună şi a zis Domnul Dumnezeu în inima Sa: "Am socotit să nu mai blestem pământul pentru faptele omului, pentru că cugetul inimii omului se pleacă la rău din tinereţile lui şi nu voi mai pierde toate vietăţile, cum am făcut.
22. De acum, cât va trăi pământul, semănatul şi seceratul, frigul şi căldura, vara şi iarna, ziua şi noaptea nu vor mai înceta!"

De tensiune

| SaintOne a răspuns:

Mai bine ramai pe reaba ta, asa cu esti, nu te pocaii, astea sunt pcati din luna, cum sa zis si mai sus, intele ca sunt buni crestini dar EXAEREAZA, sunt niste mamaligi! Mai bine ai ramane asa si te-ai proteja de masonerie!:-J