| dany1988122 a întrebat:

Cum se face ca Barbosul nu a fost in stare sa isi pastreze in siguranta ''cuvantul''? Se stie Biblia actuala e o copie la copii, la copii, la copii si tot asa. Si cum se face ca nu si-a promovat ''cuvantul'' si in alte limbi? Si nu putea sa faca o ''minune'' in care sa nu se poata distruge acest ''cuvant''? Deci el a ales sa comunice prin scrieri? Nu vi se pare primitiv pentru un ''creator atotputernic''? Si nu s-a gandit ca o sa fie si alte scrieri despre alti zei? De ce sa nu cred in Gita? Ca e la fel de ''plauzibila'' ca Biblia. Puteti sa ma contraziceti daca vreti. Si nu ajungeti in iadul celuilalt daca credeti in cartea gresita? M-amuza eroarea de logica a lui Pascal ''"Daca cred ca exista Dumnezeu si El nu exista, n-am pierdut nimic. Dar daca nu cred ca exista si El exista cu adevarat, atunci am pierdut totul.". Pai el se raporta doar la Barbos.

36 răspunsuri:
| CostinAlamariu a răspuns:

Nu exista niciun barbos

| dany1988122 explică (pentru CostinAlamariu):

Ba exista, zeul in care crezi tu, dar eu il numesc ''Barbos''.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru dany1988122):

Eu nu cred in niciun barbos. Eu cred in Dumnezeu. Cand o sa-L numesti si tu Dumnezeu atunci da, o sa vorbim despre acelasi lucru. Doar tu crezi intr-un barbos. Eu nu cred si nimeni altcineva nu crede. Acest "barbos" este zeul tau in care nimeni afara de tine nu crede.

| RAY a răspuns:

Sunt 35000 de secte crestine, sa vedem care e preferata lui dumnezeu, aici vorbim doar despre crestinismul, nu includem iudaismul si islamul

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Este pentru ca evrei erau raspanditi peste tot, crestinismul peste si islamul, 3 religi mari au contribuit la asta

| RAY a răspuns (pentru dany1988122):

Vt e original