Cu gratitudine in palma pun mana la piept si multumesc pentru ca azi am deschis 2 cadouri, ochii.
Ridic o cupa de vin, si cer orcarui Dumnezeu sa accepte ceea ce sunt. Viisurile imi sunt mai reale ca realitatea atunci cand imi imaginez o lume mai buna.Dar apoi imi amintesc ca, acest dumnezeu, spun oameni, lucreaza prin mainile noastre asa ca intr-un final invoc puterea de a-mi indeplini scopul. Sa fac lumea un pic mai buna ca cum am gasit-o.
Oricarui dumnezeu? oare cineeste sursa vietii? tu trebuie sa-ti indeplinesti scopul ridicand o cupa de vin? Oare la cine te rogi? Te asculta.
Deci pur si simplu te rogi normal.Nu exista un fel standard de a te ruga,cum nu exista nici o rugaciune standard,pur si simplu spui: "Doamne iti multumesc ca ai fost alaturi de mine in tot acest timp, ca ma ajuti mereu si te rog sa nu ma lasi niciodata la greu, si ajuta-ma sa imi indeplinesc visele". Evident te rogi lui Dumnezeu.Dar nu te astepta ca te-ai rugat gata Dumnezeu ti-a facut evident daca ai un vis si tu lucrezi ca sa ti-l indeplinesti, Dumnezeu iti da rabdare, calm etc.Nu te astepta ca Dumnezeu sa iti dea lucruri materiale.
Trebuie sa te rogi sincer! Trebuie sa stii ca datorita lui Dumnezeu ai trecut aceasta zi cu bine si nu ti s-a intamplat nimic rau.Nu trebuie neaparat sa rostesti o rugaciune ca un papagal, ci gandindu-te ce spui...multumeste pentru ziua de azi, pentru ca Te-a ferit de rau, cere sanatate, intelegere in familie, roaga-te ca si cum Dumnezeu ar fi langa tine " Fericit este cel care se roaga cu lacrima"
Nu trebuie sa te rogi nicicum si nimanui. De unde ai tras tu concluzia ca trebuie? O treime din populatia lumii e non-religioasa, deci nu se roaga. Ii vezi sa pateasca ceva? Traiesc chiar mai bine decat ceilalti, pentru ca in general fac parte din tari mai dezvoltate. Vorbim de peste 2 miliarde de oameni.
Stii ca Isus cand s-a rugat, a folosit,, numele lui Dumnezeu "? Tot Isus a spus :-,, Nimeni nu vine la Tatal, decat prin intermediul meu ". Cum iti explici?
E mort din 1513 i.e.n! N-ai dupa ce, mort esti si tu daca nu stii ceva sanatos.
Adica,,normal " inseamna sa te rogi cu cuvintele tale, nu scrise de altii, sa te rogi dupa nevoile tale potrivit cu vointa lui Dumnezeu.Isus asa a spus :,, -. cereti si vi se va da..."; sau, multumitii pentru tot ce v-a dat, fitii recunoscatori, laudati-l.
PorumbRodica1965 întreabă:
aabaaab3278 întreabă: