| leonidasss a întrebat:

Cum va explicati că mătaniile,inchinaciunile la tablourile spoite cu aur,inchinaciunea popilor la IAHWE, nu l-au putut scăpa pe Becali de pârnaie?
Stiti ca la un moment dat,acest Becali,,iubit"de popi,a facut Romania,, țara lui satan"? http://www.trilulilu.ro/imagini-incredibil/becali-43 Cum de a locuit toata viata lui intr-o țara posedata de satan, dacă el se considera a fi crestin?
La min.3:44 declara ca Romania nu este țara lui Cristos, ci țara lui satan! Trageti concluziile! http://www.youtube.com/watch?v=hSAWISIEkto

22 răspunsuri:
| AnghelB a răspuns:

Nu asa funcționează lucrurile.
Trebuia sa se întâmple asta ca sa-i mai cada nasul lui Becali.
Totul se plateste, aminteste-ti asta Navarre, si am impresia ca tu platesti deja.

| leonidasss explică (pentru AnghelB):

AnghelB,ce tot aberezi acolo? te-a infestat de prostie,,sfantul''Becali?
Cu ce crezi tu ca am,,platit''eu? ca mi-au inchis niste conturi?
Bă copile, asta ni e,, plată'', trezeste-te, pot sa-mi fac mii de conturi!

| AnghelB a răspuns (pentru leonidasss):

Nu la conturi arse m-am referit, ci la neuroni.

| leonidasss explică (pentru AnghelB):

Tu,,vorbesti''de neuroni? care mai ai vreo doi rătăciți prin creier?
mai bine le-ai pune nume ca sa nu-i confunzi! laughing

| CristiB93 a răspuns:

Dar de parintele Asrsenie Boca ai auzit? Sti ca si el a fost inchis in perioada comunista. Crezi ca daca te rogi si faci ce a facut becalii nu poti fi inchis?

| doctorandus a răspuns:

Simplu: Romania nu e stat teocratic.

| danay72 a răspuns:

Numai ca popii nu se inchina lui Iahwe

| Exilee a răspuns:

Vezi Cartea lui Iov.

Pur si simplu imi displace ideea ca un om sa fie inchis. De ce numai Becali? De ce nu si cei violatori/hoti/ucigasi? De ce sa nu fie si nimiciti cei ce promoveaza josnicia? In fine, nu vreau sa par ca judec pe nimeni sau ca sunt (neo)nazist.Doamne fereste... doar mi-am expus opinia.

Becali ar trebui sa stie ca acest ''obstacol'' nu este decat o ''piedica minuscula'' si ca nu trebuie sa-i fie teama de nimic daca are incredere deplina-n Creator. Oare omul Il adora pe Dumnezeu din dragoste pentru El? Sau pentru interes?

| Exilee a răspuns (pentru Exilee):

Apropo, Dumnezeu ne da mult prea mult PENTRU CA NE IUBESTE. Ei bine, tot ce avem bun este de la El. Dar El ne da si posibilitatea pentru ca sa dezvoltam, asa cum o dintr-o radacina se formeaza mai departe tulpina, frunz, floae, fruc si samanta, asa si toate calitatile, cunostintele care le avem de la Dansul sa le transmitem mai departe din dragoste pentru El si pentru folosul nostru.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Exilee):

laughing ce v-au prostit aia cu Iovu' lor.
Sunt inchisi cei impotriva carora exista dovezi, in realitate nu merge ca la biserica, pe presupuse, trebuie dovezi.

| Exilee a răspuns (pentru Mădă0611):

Ce tot indrugi acolo?

Tre sa iti desenez, desi cica ai peste 20 de ani sad

"ce v-au prostit aia cu Iovu' lor." - "Vezi Cartea lui Iov."

"Sunt inchisi cei impotriva carora exista dovezi, in realitate nu merge ca la biserica, pe presupuse, trebuie dovezi." - "De ce numai Becali? De ce nu si cei violatori/hoti/ucigasi?", atat ca josnicia e subiectiva.

| Exilee a răspuns (pentru Mădă0611):

Imi cer scuze, am avut o zi nu prea buna.
Pai, daca citeai Cartea lui Iov cu atentie marita si vointa din inima, ai fi gasit pasaje ce indica maretia, puterea, dreptatea si slava Domnul Dumnezeu si vei vedea ca nimeni nu-i este asemenea Lui. In ea se regaseste caracterul unui om moral, unui adevarat adept al lui Cristos ( chiar daca nu era crestin dar ii facea voia Domnului Dumnezeu) care L-a iubit pe Dumnezeu NU PENTRU BANI, ci pentru dragostea care ne-o poarta tuturor, pentru puterile sale infinite, pentru itelepciunea Lui neajunsa de nimeni.

Stiu basmul, relax. Ideea e aceeasi, acea povestire e pusa acolo ca sa inchida guri si minti (sa nu puna intrebari, sa nu caute solutii).

Răspuns utilizator avertizat
| Exilee a răspuns (pentru ßirGagaWelch):

NU ma supar. Oricum exista multi ca tine care-i judeca pe altii in functie de (,) defectele lor ( chiar daca nu stau asa lucrurile). Oricum nu ma supar tongue

N-am zis ca-i iau apararea. De fapt, imi este indiferent, dar este nedrept asa ceva.Sunt sute de milioane in aceasta lume care sunt care mai de care mult mai josnici.Nu-l cunosc bine pe Becali. Nu stau sa ma uit la TV la toti incompetentii de la TV care promoveaza imoralitatea, concepte de speta joasa etc...

Eu am alte treburi si anume sa ma bucur de stiinta, de viata si de Creator.

| Exilee a răspuns (pentru ßirGagaWelch):

Draga mea, bucura-te de tot ce ai. Pretuieste tot ce ai. Nu uita: nu suntem decat in vizita in aceasta lume, iar timpul din pacate este efemer.

| Mikhtarian a răspuns:

Dumnezeu iti mai da si lovituri, caci asa se testeaza credinta pana la capat.
Caci, Iov..toata munca de-o viata a fost distrusa, si tot a crezut in Dumnezeu!
Daca il iubesti cu adevarat, crezi si la bine si la rau.

| leonidasss explică (pentru Mikhtarian):

Tu chiar poti crede ca adevarata Divinitate joaca,,bambilici''de genul,,lovituri,teste''cu oamenii?
Daca Divinul stie viitorul,care-i rostul acestor,,jocuri'' de testat,lovituri,pedepse,dreptati?
Divinitatea este atotputernica si atotstiutoare,nu are rost sa faca asemenea,,jocuri'',acestea au fost inventate si inoculate omenirii,cu scopul de manipulare si infricosare a gloatei! mitologii, povesti, povestiri, acestea descriu de fapt o cu totul si cu totul alta,, realitate''!

| Ben00 a răspuns:

E un om mediatizat. Ca exemple de buni crestini avem sfintii. Poti sa iti faci o droaie de ID uri, te obosesti degeaba.