Eu nu studiez cercetarile stiintifice pe bloguri.Ma interesez de lucrare si-ti transmit titlul imediat cum aflu.
Multi oameni de stiinta facand cercetari, au exclamat ca numai Dumnezeu ar fi putut sa creeze acel ceva.Citeam despre cineva care se minuna de complexitatea cu care este compusa o celula.
Cata agitatie, parca schimbati cursul de rotatie al pamantului. Mai relaxati-va ma putin, nu veti produce nicio schimbare sau vreo revolutie daca dati cu capu dintr-un perete in altu.
Stiinta se bazeaza si pe credinta.Ei cred ca acest univers ar fi aparut din nimic, printr-o explozie. Ei cred ca omul a aparut prin evolutie. Este nevoie de credinta ca, exista verigile lipsa, dar ca ele inca nu au fost descoperite.Si stiinta are nevoie de credinta ca sa afirme ca teoria lor este veridica.
Cretinii sunt ipocriţi! Se folosesc zilnic de ştiinţă dar acceptă numai ce le convine din ea, în schimb religia pentru ştiinţă este 0. Cretinii modifică biblia în funcţie de progresul ŞTIINŢIFIC şi EVOLUŢIA omului.