Prea mult "x men" in mintea celor de acolo
, si cum e si in mintea mea, as fi crezut ca e ca aia roscata, pe moment, bineinteles ca apoi m-as trezi.
Romanii dau,, clasă'' la indobitocire http://www.youtube.com/watch?v=L2T8hJhonik
Nu, nu am cum sa cred in persoane posedate, in minuni sau in alte imposibilitati. Nu exclud sa fi fost contrariat(o reactie de moment), dar efectul ar fi fost de scurta durata. Eu nu pot adopta ceva fara o explicatie rationala, fara sa inteleg.
Desi sunt constient ca prostia naste monstri si ca ma pot astepta la orice de la ea, totusi ea reuseste mereu sa ma surprinda(nu are limite). Nimic nu-mi provoaca greata si nu ma mira mai tare decat prostia, iar religia este cel mai mare producator si intretinator al ei.
Pai se vedea cablul din spatele lui.si normal as fi cautat o explicatie logica.nu zboara nimeni asa din senin.bu poti crede orice facatura. postarle astea sant bune fiindca ne pregatesc pentru fenomene mult mai parsive atunci cand va veni antihartul.cu slava pe norii cerului si toti il vor auzi si intalege in propria limba.dar va avea conditii de pus, iar credinta in el va fi obligatorie ori impusa cumva.asta va face diferenta.