| Alexandra123s a întrebat:

Dacă Dumnezeu e doar o „poveste", de ce sunteți așa obsedați să stați non-stop pe secțiunea Religie să vă certați cu toată lumea? Eu nu mă bat prin comentarii cu copiii care cred în Moș Crăciun. Nu vi se pare că ateismul vostru e tot o religie, doar că vă închinați la propriul ego în loc de un Creator?

Răspuns Câştigător
| ania a răspuns:

Foarte bună întrebare.

| Alexandra123s explică (pentru ania):

Mersi, Ania! Chiar mă gândeam... dacă ei zic că Dumnezeu e ca un personaj de desene animate, de ce nu se duc să se certe și cu fanii Mickey Mouse? E clar că îi roade ceva acolo în suflet, chiar dacă zic că n-au. Oare ei chiar cred că dacă închidem toți ochii, dispare realitatea?

| ania a răspuns (pentru Alexandra123s):

Așa e, conștientă conștiința nu le da pace.

12 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Cred ca daca reușesc sa ne convingă pe toti ca El nu există, Dumnezeu va dispărea.

| sierra1 a răspuns:

"de ce sunteți așa obsedați să stați non-stop pe secțiunea Religie să vă certați cu toată lumea ...Eu nu mă bat prin comentarii cu copiii care cred în Moș Crăciun? "

cu toată stima pentru intervenția ta naivă, mie-mi pare o banală și stângace invitație la cearta pe care o invoci

| Alexandra123s explică (pentru sierra1):

Văd că te-ai simțit, dar nu înțeleg de ce zici că e stângace. E o întrebare simplă. De ce te consumi atât dacă tu ești așa 'evoluat' și 'superior'? Dacă eu întreb de Moș Crăciun pe un forum de copii, tot așa te enervezi? Pare că te-am nimerit la fix cu faza cu ego-ul, de aia ai sărit așa.

| sierra1 a răspuns (pentru Alexandra123s):

"Alexandra123s: De ce te consumi atât..."

ete fleoșc... dar e atât de relaxant să comunici cu una (de pe altă planetă) ca tine. De unde le scoți?

| LoveSleep a răspuns:

Asta e aia care nu crede ca pamantul se roteste in jurul soarelui si crede ca pamantul e plat, dar ne vorbeste despre existenta lui Dumnezeu. Haha laughing

| Effy35 a răspuns:

Nu sunt ateu, dar pot să cred că mulți atei intră la secțiunea „Religie" nu din lipsă de convingere, ci pur și simplu din curiozitate, ca să vadă ce întrebări se mai pun.
Dacă unii devin agresivi atunci când își expun părerea, este pentru că nu au învățat cum să răspundă într-un mod civilizat și fără să supere pe nimeni.
Nu trebuie să te superi, ci să le explici care sunt limitele oricărei conversații.

Și nu, ateismul nu este o religie, ci mai degrabă o convingere personală. Din acest motiv, fiecare e mânat de propriul ego atunci când își apără convingerile, lucru care nu îi exclude nici pe religioși.

| Misteriosul333 a răspuns:

Va avea Dumnezeu grijă de ei.winking

| Alexandra123s explică (pentru Misteriosul333):

Așa să fie! E păcat de timpul lor că stau să verse atâta venin pe aici în loc să se bucure de viață, dacă tot cred că e singura pe care o au. Cam trist să-ți petreci 'singura viață' certându-te cu credincioșii pe TPU.

| NicuPiticu a răspuns:

Și dacă Iisus din Nazaret a fost un simplu om muritor, de ce numărătoarea anilor se face după nașterea Lui?

| Alexandra123s explică (pentru NicuPiticu):

Păi asta zic și eu! E logic, dar pariez că lor le dă cu virgulă la faza asta. Probabil cred că anii s-au numărat singuri din greșeală, că la ei totul e un accident biologic, nu? laughing))