Draga mea, nu asculta de rautatile scrise.
Nu este nimic rau, stai linistita!
Depinde pe cine intrebi. Daca ai intreba un cardinal, ti-ar spune ca asa si trebuie sa fii.
Doamne fereste...
Nu e nici rau nici negativ sau cum vrei sa-i spui.
Paste fericit!
Vei arde in iad vesnic.
Vei fi fiarta in cazanul cu smoala pana carnea iti va cadea de pe oase.
Vei fi inecata in lacul de pucioasa de catre diavolii care te-au indrumat catre romano-catolicism.
Vei auzi vesnic tipete de durere, tipete diabolic de dureroase care te vor inspaimanta.
De ce atata rautate?
De ce asemenea intrebari? De ce iad, rai, draci, etc?
Poate intrebarile de acest nu-si au rostul; dar gandeste-te: in cazul in ca care cineva se gandeste la un raport, ce crezi ca va sanctiona adminul: intrebarea sau rautatlie scrise?
wow
Zici tu ceva, dar nu inteleg de ce le consideri rautati. Crestinii cand ameninta cu pedeapsa, cand ii face pe atei imorali, etc, alea nu sunt rautati, nu se pun? In plus, crestinii sustin acele valori, nu ateii, ateii doar glumesc, ceea ce vezi tu rautate de fapt e gluma.
CUm indraznesti sa ameninti cu iadul pe un crestin? Tu care nu crezi in tartarele iadului, cum indraznesti asa ceva? Indiferent ce religie ai avea, credinta-n Iisus trebuie sa fie puternica.
''Exista un Domn, o credinta, un botez'' ( Efeseni 6, 7)
Inceteaza te rog frumos cu propaganda ca iar mi-ai facut ziua amara.
Apropo, tu crezi ce-ai scris?
Orientarea religioasa trebuie sa tio alegi tu singura, ceea ce simti, nu ceea ce zic altii, sau religia care o au parintii tai
Nu fac altceva decat sa transmit mesajul intiparit in mintea-mi de catre preoti, adepti ai crestinismului si biblie...
? De la iubitorul tau zeu.El ne trimite acolo.
Ok, cum spui tu.Ma simt prea bine sa-mi stric acum seara!
Adevarul este deseori dureros...
Deci cand eu spun ceva anti religie este propaganda dar cand tu incepi sa ne inviti in biserica nu mai este propaganda...
TE intreb inca o data...tu macar stii ce-i aia propaganda?
Serios,nu am chef de cearta! O seara buna sa ai!
Pai nu ma cert...
O seara buna si tie.
Ceeeeeeeeeee? explica clar!
''Draga mea, nu asculta de rautatile scrise.
Nu este nimic rau, stai linistita! '' vei arde in iad, stai linistita!
Atunci ce conteaza ce esti, esti ca majoritatea din tara asta cu numele
anonim_4396 întreabă: