@unbaiatanonim, multumesc pentru sfat. Sper sa il citeasca si prietenul nostru cel nervos. Dupa cum stii, pentru o cearta e nevoie de doi. Nu observi ca eu am decis sa renunt la o disctutie care nu poate duce la altceva in afara de cearta?
Cuvintele tale te descriu suficient de bine si ar fi pacat sa stricam asta. Ignore, din nou, copilului frustrat! ![]()
"Verdictele prin telepatie sa le faci la tine pe site-ul de pseudostiinta & balarii, nu cu mine" - Doare chiar asa de rau?
Lasa ma, copile, ca nu e deloc urat in natura! Ai si tu nevoie sa mai iesi pe camp din vreme in vreme. Te asigur ca nu e nimic penibil in asta...
De la Klover Vaseline ti se trage amorteala, cred. E pentru piele nu e de mancare... ![]()
Ignor, nu pentru ca atat ma duce capul ci pentru ca am realizat cat te duce pe tine.
Daca nu versi si o lacrima, tot degeaba, eminenta trista si plina de neuroni de carton.
"Deci i-a spus sarlatanul in fata sa creada si sa nu cerceteze, si el s-a conformat... Wooooow!" iar iti raspunzi singuri la comentarii, "lolcraft"? Asta ca sa vezi cine e penibil...
Ti s-au terminat drogurile de transpiri asa pe internet si te iei ca prostu de lume? Lasa, ba, ca il iei altadata (bacu'), cand o face plopu mere... Acu esti ocupat cu rata de sub perna!
Stii ca totul are o limita? Norocul tau ca prostia nu e "totul". Te-ai scos.
"Corect, prostia nu are limita. Motiv pentru care mi-o servesti mereu si mereu, fara sa-i pui capat." Macar recunosti.