Oricum noi nu putem percepe in totalitate ce e notiunea de perfectiune, dar notiunea de perfectiune in Biblie e perceputa ca fara defect, imaculat.Iar eu ma refeream ca ceea ce a fost creat de Dumnezeu si unde omul nu a ajuns sa exploateze, locuri din aceasta lume care intr-adevar te lasa fara cuvinte.
Se crede (adica sunt dovezi destule, dar nu irefutabile) ca iainte de aparitia omului au fost dezastre mai mari.
De fapt este mult mai mult. depinde de capacitatile fiecaruia.
De fapt este doar cerneala si hartie.Aceasta combinatie ne ajuta, in functie de capacitati sa deprindem diferite abilitati.
Cred în Dumnezeu deoarece mi-a și îmi va fi mereu alături, nu m-a lăsat când aveam mai mare nevoie de El, când eram pe cale să fac o greșeală fatală ce m-ar fi costat sau nu pe viitor.
Da, aici ai dreptate. În viață mereu e necesar câte un pic de acțiune, suspans și altele. Perfecțiunea e plictisitoarea, pe asta nu o caut și nici nu o voi căuta. Vezi tu, cu viața că trebuie să lupți, o facem și pe asta însă nu vom fi niciodată siguri că ne vom putea îndeplini scopurile, măcar încercăm. Dar, speranța moare ultima atâta timp cât ori nu ești singur, ori ai atâta încredere în tine încât poți reuși chiar și fără ajutor. Eu nu îi prea înțeleg pe ăștia(al 2-lea caz) și îl prefer pe primul. Să mă ajute prietenii să pot recupera ce am pierdut, fiindcă ei doar ne dau o mână de ajutor, restul îl facem noi cu sentimentul că au încredere în noi și așa ne-o recuperăm și noi.
Cel puțin eu nu accept să trăiesc doar pentru mine, pe cont propriu, fără să-mi pese de nimic altceva decât propria mea persoană. Mi se pare egoist așa, deci refuz. Refuz eu, dar nu îi critic pe alții ce nu sunt de acord. Fiecare are propria opinie ce trebuie respectată.
Nu zic ca nu ai dreptate dar la un moment dat pana si prietenii ajung sa te dezamageasca si atunci ce faci? pai nu esti singur? ce faci cand simti ca nu mai poti avea incredere in nimeni? pentru ca pana la urma fiecare are problemele lui si nu prea ii pasa de ale tale sau chiar daca ii pasa, ii pasa din interes de cele mai multe ori.Nu zic ca nu exista si prieteni adevarati pe care sa te poti baza insa sunt foarte rari, de aceea alege-i cu grija si nu te increde intratat in prieteni pentru ca pana la urma tot tu ajungi sa-ti rezolvi problemele nu ei.Tu trebuie sa gasesti in tine taria de a merge mai departe, poate vorbele prietenilor te pot influenta insa decizia e tot a ta.
Da, cu prietenia e mult de discutat, poveste lungă. Așa este, trădările fac parte din viața noastră iar acum, după câte am și observat, sunt la modă. Va trebui mereu să avem un plan B în cazul în care nu mai avem încredere în nimeni, ca să nu facem ceva foarte prostesc. Decât o mie de prieteni mai bine unul care știm că nu ne trădează(încă), pe care-l cunoaștem cel mai bine. Banii sunt mereu o problemă fiindcă de obicei ei ne întorc lumea pe dos, din cauza lor suntem trădați de așa-ziși - cei mai buni prieteni -. De asta ziceam de divinitate, că atunci când nimeni nu mă mai ascultă măcar știu că Domnul o face, El nu mă trădează niciodată, chiar dacă eu Îl trădez de multe ori. După cum am observat, tu nu ești o persoană rea ci chiar una bună care știe ce pot face unii prieteni. Pentru adevărații prieteni, ca și pentru iubire, se merită că străbați lumea în lung și-n lat doar pentru convingerea - Există sau nu aceștia. N-are rost să trăim singur, în umbră ci doar să ne alegem ci grijă prietenii că s-ar putea să nu regretăm. Lumea este deja destul de rea, dar asta nu înseamnă că nu mai poate fi loc de bine în ea. Ne ajută mult să cunoaștem bine toate tipurile de persoane ca să știm la ce ne vom aștepta pe viitor din partea lor, ca o măsură de precauție.