anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce dacă lumea nu crede în Paranormal, lumea iubește mai mult acest gen cinematografic, mai mult decât orice alt gen?
Nu-mi dați răspunsuri că voi nu vă uitați sau că vouă nu vă place. Nu vă cred oricum.
Doar aștept răspuns la întrebare. happy

La fel, de ce dacă lumea nu crede în spirite, este atrasă de ideea aceasta? Tineretul de astăzi este atras de Satan ăsta și de tot ce însemnă cultul lui. Mulți tineri se joacă "din divertisment" și o oarecare dorință morbidă, că nu e nimic, dar cine știe poate e acolo, cu placa Ouija. Deci iar nu-mi veniți cu contraargumente. Doar aștept răspunsuri.

De asemenea, de ce oamenii nu mai cred în God, dar cred în Satan? Nu mă refer la sceptici aici (deși pot fi și unii dintre ei incluși). Ăia chiar sunt fericiți, ei nu cred în final în nimic. happy Eu mă refer aici la cei care hulesc numele Domnului, au chiar o ură față de El sau pur și simplu nu doresc să-L cunoască, dar fac voia lui Satan și chiar se închină Lui. Vorbesc aici despre cei cărora li se pare chiar cool și adoptă stilul lui Lucifer, al lui Satan. Iubesc pentagramele, iubesc tot cultul ăsta demonic. De ce?

31 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu observi lucrurile astea, eu nu observ asa ceva. Filmele SF dacă atrag nu înseamnă că oamenii nu cred în bine. Dacă ne place sexul sau vinde sexul este doar o evoluție a omului către o exprimare libera. Asta e omul. Dar acelasi om are și înclinație către bine, oamenii care iubesc și sunt iubiți nu vor fii niciodată satanisti. Ne atrage ceea ce suntem. Ce vezi tu întuneric în fond poate nu e chiar asa. Cu secole în urma umanitatea era mult mai cruda, acum teoretic trăim perioade mai blânde, cu drepturile omului, drepturile copilului și chiar drepturile animalelor. Eu nu înțeleg de ce tu vezi lucrurile asa dramatic și doar înspre o latura. Sunt și lucruri atât de frumoase, filme cu mesaje atât de pozitive, sunt și oameni care fac lucruri atât de deosebite.