Dumnezeu care mil imaginez eu nu intervine in soarta omeniri si lasa totul sa evolueze, acel zeu e rau si bun, un bine absolut nu lasa raul e logic
Pentru a se hrani vietuitoarele de pe Pamant, si pentru a invata sa ne pretuim viata pe care o avem.
Ca sa stii si tu: nici eu nu suport cand asiaticii mananca carne de balene sau delfini, ca cica :"E o traditie la noi, bla-bla..." .
Imi vine sa plang
Apoi Dumnezeu a zis: „Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră; el să stăpânească peste peştii mării, peste păsările cerului, peste vite, peste tot pământul şi peste toate târâtoarele care se mişcă pe pământ." Geneza 1:26 deci, omul stapaneste toate animalele.citeste Biblia pentru raspunsuri la intrebarile tale!
Elemente de baraminologie: la inceput, leul si tigrul mancau paie, iar Adam si Eva duceau la pascut turme de lei si tigri in Gradina Edenului.
De ce nu ar fi un lucru drept ca animalele sa se manance intre ele si noi sa le mancam pe ele?
Tot (sau aproape) ce a pus Dumnezeu pe pamant esti plin de intelepciune si trebuie sa luam aminte.
Omul cand a pus animalele in lume, ne-a aratat ca putem deveni ca ele, din cauza pacatului, chiar sa ne mancam unii pe altii, sau putem sa progresam, spre desavarsire.
Chocolate întreabă: