Asa este profetit in Biblie cuvantul lui Dumnezeu scris prin oameni alesi de el.
Asta incerc sa-i explic si eu. la scoala vrajeala ca nu se studiaza evolunismul, BA DIN CONTRA, hai sa lasam vrajeala, chiar daca copii nu stiu sau inteleg, e clar ca iti epxlica in asa fel sa te faca sa crezi in evolutie...
In schimb la orele de religie, vai de capul lor, sunt total aiurea, si nu ii invata pe copii ce trebuie
PORBLEMA?
MENTALITATEA... pacat de ei filozofi, care au incercat sa aduca credinta la lumina, cu ce au ramas?
Toti sunt Profesori de religie
Toti se fac preoti, vai de mama lor.
Bine zice in biblie : "Multi vor veni la ziua judecatii si ii vor zice, lui Hristos, noi te cunoastem, insa el va zice. Eu nu va cunosc, nu mi-ati slujit mie, ati slujit insa, materialului, idolilor,, mergeti lor acum"
Astia sunt CLAR popii din ziua de azi sunt mai mult decat sigur, ei se dau popoi, stau in biserica si sunt vai de mama lor, cu ce ajuta oamenii?
Auzi ca biserica, cu aur, negru, si tot felul de lucuri nesimtite in ea...
Cine ar trebui sa invete lumea de bine, prin simplitate, majoritatea Satan ii castiga, cu materialele, si starile false de bine, care sunt temporare.