Sa iti zic cazul meu. Ma rog 4 ani de zile pentru un lucru, fac tot ce imi sta in putinta sa il obtin si primesc reversul medaliei. Si mai apoi, Biblia incurajeaza tot raul.
Draga pentru ce te rogi tu? Oare te rogi strain si Dumnezeu nu te intelege, sunt mii de oameni care se roaga strain...
Ce intelegi prin strain? Fii mai clar. M-am rugat asa cum trebuie si cum am fost invatata. Daca nu m-a ajutat inseamna ca nu exista.
Dar jertfa iai adus?
Nu mi-ai raspuns ce inseamna strain. Am adus jertfe destule. Daca tu ai fi parinte si copilul tau ti-ar cere ceva, orice, ai face tot posibilul sa ii indeplinesti dorinta. Dzeu nu face asta. Sta pe tronul sau si joaca sah cu Satana eventual.
Care jertfe? Ca acelea din Biblie ca sa va ia pe sus protectia animalelor sau procuratura?
Draga mea vezi tu nu ai intelegerea si priceperea mea.
![]()
Crezi ca poti numi "Draga mea" un om insurat cu copil de 5 ani?!
Ori m-ai luat drept transexual ori esti drogat. Dupa numele pe care il ai pe site, as putea ghici ca esti in Italia si ca in aceasta tara drogatii sunt la moda.Ai putea, de asemenea sa te ma uiti si la profilul celor care iti raspund.
Cum sa ma faci porasta? Ai citit Biblia macar? Eu te-am rugat frumos, nu e nevoie sa recurgi la acest limbaj.
Pentru ca nu stiu ca nu Dumnezeu e de vina pentru problemele care le au, iar ei cred ca lumea e condusa de El, cand de fapt e condusa de Satan. 1Ioan5:19
Cam asa sunt crestini la greu toti fuga la popa, eu nu mi-am pierdut ceva nu am avut niciodata pentru ca am dat de greu si pentru ca nu exista zeii
You dont know the power of the dark side gaboruGG! Become my apprentice and togheter we'll rule the galaxy!
Totusi,pana la urma tot Anakin a distrus Sith-ul omorandu-l pe imparat.Deci profetia tot s-a implinit in cele din urma.Chiar era cel ales
Deaorece toti se rezuma doar la ceea ce vad si mai e si genul de oameni de care ai spus care cand au o problema mai grava spun "Unde este Dumnezeu?" oricum e un lucru tampit sa spui asta mai ales daca esti crestin, doar daca nu iti stii nici tu propria religie, la ce se rezuma. Din punctul meu de vedere nu ii ajuta cu nimic. Oricum treaba lor pan' la urma.
Macar daca toti si-ar pierde credinta un D-zeu si ar incepe sa creada in fortele lor propri si sa nu mai astepte si sa nu faca nimic!
Cred ca depinde care este fundamentul si cat de bine iti folosesti timpul. Oferta de divertisment a crescut foarte mult si daca te lasi dus de apa te trezesti la 1 noaptea fara sa fi citit nimic cu adevarat important.
Alt aspect este ca nu prea mai suntem interesati de marii crestini si invatatori din trecut, preferam ceva ce suna frumos si ne starneste un elan de moment.
Cred ca atunci cand ai o problema si nu se rezolva D-zeu te incearca sa vada daca iti pierzi credinta