anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce site-ul asta e asa pagan? De ce nu luati masuri crestinilor? Vad numai atei si satanisti la categoria asta, care ar trebui banati.

Răspuns Câştigător
| FucktheSystem a răspuns:

Nu mai bine i-am arde pe rug?

43 răspunsuri:
| Anonymus314 a răspuns:

Lupa? nu-mi trebuie, poti sa ti-o bagi undeva
Dumnezeu iarta, ma mir cum de te suporta pe tine
Tu nici un sfert din cat am eu n-ai
Aloo, confunzi personajele, aia e maica-ta care sta pe centura, dar nu ca sa ai tu ce baga in gura, doar de distractie, sa aiba ce rontai rolling on the floor

| Allrc24 a răspuns (pentru soimos):

Tu nu te saturi de minciuni nu?

| thealchemist a răspuns:

Si care-i problema? TPU reflecta societatea romaneasca iar astia sunt romanii, rai. nu vezi cum se comporta cu copiii strazii, ca sa nu mai spun de ciinii vagabonzi? nu e pic de mila. de ce ar fi TPU altfel daca intreaga societate romaneasca e o mare familie satanista care promoveaza raul?

| MariaO a răspuns (pentru Anonymus314):

Si zici ca esti crestin, ca ai un Zeu care ti-a dat niste porunci! Vai de capul tau!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună; am intrat și eu pe la răspunsurile tale,c-am zis să văd ce glume știi să mai faci,în afară d-asta cu religia,care chiar a fost super-tare; bun; și am gasit-deci următorul enunț-cugetare:"iubirea=atracție fizică,urmată de firescul dă*te dracu!"; corect? corect;(de altfel e și cel mai lung răspuns al tău,restul fiind compuse cam din cel mult un cuvânt plus unu d-ăla galben); acum aș vrea și eu să te întreb ceva,dacă nu te superi-bine*nțeles; da?
deci:dacă tu zici că stai bine cu vederea și ai observat imediat mulțimea de păgâni de pe site-ul ăsta,ne poți spune și nouă ce-ai văzut tu în oglinda aia mare, în momentu blitz-ului?
acum o să mă întrebi ce legătura e între răspunsul cu iubirea și poza cu telefonul!
păi nu-i nici o legătură, dar am vrut să simți și tu sentimentu care m-a încercat pe mine, când am citit întrebarea asta a ta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fiecare pasare pe limba ei piere.ei vorbesc limba lor noi pe a noastra.ne porcaim in numele convingerilor noastre si a libertatii de esprimare, fiindca rubrica nu se numeste crestinis cum ar fi trebuit ci religie.{MARE GRESEALA}

| Anonymus314 a răspuns (pentru MariaO):

E problema mea daca le respect sau nu, tu vezi-ti de punctuletul tau ala care a creat lumea.

| dyenyka a răspuns (pentru Anonymus314):

Esti cel mai ipocrit "crestin" pe care l-am vazut! Sa-ti fie rusine ca te poti numi crestin! Esti la fel de prost ca restul ateilor!

| Anonymus314 a răspuns:

Hai jet, nu stau la discutii cu un idiot.

| Anonymus314 a răspuns (pentru dyenyka):

Fie ca vrei, fie ca nu vrei(valabil si pentru restul) eu sunt crestin. Daca gresesc sau nu decide Dumnezeu, si in niciun caz voi, asa ca sunt crestin. Dar tu te poti numi crestin? Ce ai facut tu ca sa ajuti pe ceilalti sa-l caute pe Dumnezeu? iti spun eu, nimic.

PS: Dom'soara, daca eram ipocrit nu mai dadeam la seminar.

| Bitter a răspuns:

Tie ti-ar conveni sa fi banata pentru ca esti crestina?
Daca ai fi fost o crestina adevarata nu ti-ar fi pasat de religia altora si ti-ai vedea de treaba ta.

| Balangagiu a răspuns (pentru muffy1):

Tu suferi de analfabetism literal.Nu intelegi ce scrie acolo?! Omule tu tot crezi in ceva?!
Trezestete la realitate.Se vede ca habar nu ai despre tainele ortodocsiei si crestinismului ca sa ma convingi.Tu pe ce te bazezi ca dumnezeu ti se va arata tie? Sti de ce nu ni se arata dumnezeu? CA NU MERITAM NU SUNTEM CURATI SI IN VECI PANA LA VENIREA DOMNULUI NU VOM FI.Iti permitii sa vorbesti cu mine cand habar nu ai pe ce lume traiesti?! Explicami noi de unde provenim? Hai sa luam teoria cu big banul bun.Deci big banul a creat universul dar cine a creat universul? Niste particule si pe acea cine?! Eram si eu inainte la fel nu intelegeam cum Dumnezeu e din vesnicie.Dar dupa mi-am gasit singur raspunsul RATIUNEA NOASTA ESTE LIMITATA.

regis
| regis a răspuns:

Un motiv pentru care sunt atatia atei pe acest site este tocmai acela ca unii cre(s)tini si-ar dori ca ei sa fie banati. Aceasta e dupa mintea ta o masura crestina? Unde este intelegerea, iubirea de aproape, toleranta?