anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce site-ul asta e asa pagan? De ce nu luati masuri crestinilor? Vad numai atei si satanisti la categoria asta, care ar trebui banati.

Răspuns Câştigător
| FucktheSystem a răspuns:

Nu mai bine i-am arde pe rug?

43 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fara atei si satanisti cum ii numesti tu nici macar nu ar mai exista aria asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fetito,tu stii ce e aia democratie? Fiecare are dreptul sa creada in ce vrea sau sa nu creada in nimic.Cine esti tu sa ne spui in cine sa credem? Si se pare ca esti o mica comunista...stii ce s-a intamplat cu cei ca tine, da? Asteapta-te la raspunsuri de genu', asta a fost o mica joaca...cred si sper.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca trebuie sa suportam pe toti chiar daca i uram tu crezi ca imi plac satanisti, crestini ipocriti, atei care nu stiu cei adn ul dar isi bate joc de biblie, biblia ne ofera puterea sa suportam cu ura cu rezolvam nimic, imparatia este a celor care isi lasa capu jos spune o pilda si asa e doar prin iubire putem gasi pacea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună; am intrat și eu pe la răspunsurile tale,c-am zis să văd ce glume știi să mai faci,în afară d-asta cu religia,care chiar a fost super-tare; bun; și am gasit-deci următorul enunț-cugetare:"iubirea=atracție fizică,urmată de firescul dă*te dracu!"; corect? corect;(de altfel e și cel mai lung răspuns al tău,restul fiind compuse cam din cel mult un cuvânt plus unu d-ăla galben); acum aș vrea și eu să te întreb ceva,dacă nu te superi-bine*nțeles; da?
deci:dacă tu zici că stai bine cu vederea și ai observat imediat mulțimea de păgâni de pe site-ul ăsta,ne poți spune și nouă ce-ai văzut tu în oglinda aia mare, în momentu blitz-ului?
acum o să mă întrebi ce legătura e între răspunsul cu iubirea și poza cu telefonul!
păi nu-i nici o legătură, dar am vrut să simți și tu sentimentu care m-a încercat pe mine, când am citit întrebarea asta a ta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fiecare pasare pe limba ei piere.ei vorbesc limba lor noi pe a noastra.ne porcaim in numele convingerilor noastre si a libertatii de esprimare, fiindca rubrica nu se numeste crestinis cum ar fi trebuit ci religie.{MARE GRESEALA}

| Balangagiu a răspuns:

In primul rand:
Definitia de ateu inseamna ca nu crede in nimic
Dar el insusi rosteste numele lui dumnezeu
prin afirmarea ca :" Eu nu cred in dumnezeu"
In concluzie "ateii: nu exista!
In al 2 lea rand.Nu au argumente bazate pe fapte logice
Un teolog poate sa raspunda la toate intrebarile lor
In al 2 lea rand mereu sa ramai cu rugaciunea inimii: Doamne Isuse Hristoase milueste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa
Aceasta este datoria noastra a crestinilor sa ne aparam adevarata credinta.

| muffy1 a răspuns (pentru Balangagiu):

Are you some cand of a moron? eu nu exist? si cumva eu nu am argumente logice...nu pe bune, de internetul e prea mult, citeste o carte sau ceva, nu te obliga nimeni sa gandesti daca asta iti face rau

| Balangagiu a răspuns (pentru muffy1):

Tu suferi de analfabetism literal.Nu intelegi ce scrie acolo?! Omule tu tot crezi in ceva?!
Trezestete la realitate.Se vede ca habar nu ai despre tainele ortodocsiei si crestinismului ca sa ma convingi.Tu pe ce te bazezi ca dumnezeu ti se va arata tie? Sti de ce nu ni se arata dumnezeu? CA NU MERITAM NU SUNTEM CURATI SI IN VECI PANA LA VENIREA DOMNULUI NU VOM FI.Iti permitii sa vorbesti cu mine cand habar nu ai pe ce lume traiesti?! Explicami noi de unde provenim? Hai sa luam teoria cu big banul bun.Deci big banul a creat universul dar cine a creat universul? Niste particule si pe acea cine?! Eram si eu inainte la fel nu intelegeam cum Dumnezeu e din vesnicie.Dar dupa mi-am gasit singur raspunsul RATIUNEA NOASTA ESTE LIMITATA.