Eu nu sunt impotriva homosexualilor, ci impotriva homosexualitatii pentru ca Biblia spune clar ca asta inseamna pacat.
Eu nu pot implini toata Biblia, dar ma stradui. Homosexualii se straduie sa o implineasca? Pentru ca din cate am observat pana acum, se straduie doar sa reclame drepturi!
Ma...deci esti de acord ca 80% din fete si anume acelea care nu sunt virgine pana la casatorie trebuie executate?
Ori respecti ce zice in biblie cum trebuie ori nu o mai faci deloc..."ma stradui"...lol.
Cand te stradui cu adevarat, iti si iese! Restul cred ca intelegi tu. Nu stiu ce sustin restul fetelor, important este ce imi spune Biblia sa fac, ce ma invata Ea, ori acolo scrie ca orice relatie intretinuta cu oricine altcineva in afara de sot/ sotie este curvie, respectiv preacurvie, ceea ce inseamna incalcarea unei porunci biblice.
Eu nu sunt impotriva lor, dar sunt impotriva propagandei agresive si absurde care se face pe aceasta tema.
Daca cineva merge pe strada aratandu-si podoabele, este arestat/a. Atunci de ce LGBT au voie sa se expuna indecent in public? "Dreptul la expresie" my ass.
Vad ca nici un crestin n-a raspuns. Pentru ei relatiile sexuale au ca scop procrearea, doar procrearea, homosexualii practica sexul de placere doar, iar asta e doar pentru trup. Trupul fiind al diavolului si sufletul al lui dumnezeu, aducand placere trupului faci voia celui "rau", ignorandu-l pe cel "bun", daca multi il ignora pe cel "bun", o sa se supere si o sa mai dea un potop, asa ca pentru binele umanitatii, homosexualii trebuie sa moara.
Cat despre al 2-lea verset, superb. Inainte sa mor as vrea sa am puteri supranaturale si sa omor toti misoginii.
De exemplu musulmanii vor neveste virgine, vor si 4, si dupa moarte vor cateva zeci.
Daca executarea nu este dovada a tolerantei si a iubirii aproapelui atunci nu stiu ce e...
Dragilor, faptul ca va bateti pe spate unul pe celalalt cu falsa indignare nu va schimba modul in care Dumnezeu priveste pacatul. El nu s-a razgandit in aceasta privinta, ci doar a oferit o solutie (singura) pentru a ne elibera de el.
Eu nu sunt "impotriva homosexualilor" ci impotriva practicii, asta e important de mentionat. Uraste pacatul si iubeste-l pe pacatos, asta a facut Hristos la cruce.
Dumnezeu va iubeste - aduceti-va aminte de lucrul acesta atunci cand va veti epuiza misto-urile si va veti da seama ca viata trece pe langa voi...
Cele doua pasaje scoase de tine nu-mi fac deloc impresia ca ar veni de la o entitate blanda si extrem de toleranta si iubitoare.
Dimpotriva. De la cineva plin de resentiment si ura si acel cineva intruchipa exact populatia, societatea barbara din timpurile acelea si nimic mai mult.
De la niste frustrati si obsedati sexual
, misogini se intelege ca erau, si astia au scris niste chestii pe care altii le iau ca legi, deci, sunt si ei frustrati, obsedati si misogini, asta e lumea in care traim, lumea creata de o fiinta "inteligenta" foc. Bine ca n-am ganduri de maritis, ca altfel mi-as lua una, nu unu.
"Respect" pentru "respect".
Cum eu nu-ti bag pe gat suferinta, fericirea, credintele si trairile mele, am aceleas asteptari si de la restu.In cazu homosexualilor daca ai observat.Ei cauta sa iasa in evidenta.Sa se afirme.Asta nu accept.Nu ca-mi interzice biblia sa nu umblu sau sa nu suport homosexualii.Ii privesc ca pe o amenintare inca de cand sunt copil.Sunt manipulativi, perversi si cauta sa te faca sa le accepti obiceiurile. Daca nu ar fi asa i-as accepta.Ciau
Corecte,iar fpatul ca erau executati faceau parte din legile evreilor(asa cum unele state au pedeapsa cu moartea). Nici mie nu mi-ar conveni sa stiu ca sotia mea era dezvirginata cu alt rapanos. Iar in privinta gay-lor "sunt homofob, va sparg, in bot, cu ultimul model de cockteil Molotov".
Da daca femeia o s..ge de placere la toti pe centura? dar daca viitoru tau sot o face si tu habar nu ai? afli pe parcurs dar deja e tarziu ai copii cu el, de buletin, de ceferticat de casatorie si altele.adica copii.ce faci? ha? e superb ori ce? e usor cand e vorba de altii? dar cand e vorba de noi insine aoleu.vaaaai de noi.noooi nu.
Dumnezeu s-a razgandit si a devenit ceva mai tolerant fata de pacatosi.
http://forum.retardedracoons.com
Nu sunt impotriva homosexualilor daca ei au aceasta inclinatie nu e treaba mea omul are drepturi si unul dintre ele este acela de a se exprima liber
RESPECT
De ce va agitati?
Ateii acum au voie sa se iubeasca intre ei si ele sa fie curve.
Asta da evolutie.
Ati obtinut ce ati dorit.
Ce mai vreti acum, sa-i obligati si pe ceilati sa fie ca voi?