Una este a sotului meu care merge cu ea in misiune.Te-ai grabit sa ma judeci degeaba.Ai facut un pacat sau mai multe.
Cum sa zici asa ceva? Te mai poti bucura cumva de viata,dupa ce te-ai dus,te mai poti bucura de toate placerile pe care aceasta ti le ofera? Treziti-va la realitate,odata ce ai inchinat steaua mort ramai,si in scurt timp nu mai stie nimeni de tine. Aberati prea mult cu viata voastra vesnica,daca tot sustineti teorii de genul,de ce n-am crede si in mos craciun, in superman si toate povestile, sa fim seriosi...Traiti o viata plina de retineri, din cauza fricii de a cadea in pacat, ajungeti la 65 de ani si realizati ca aveti 479 de regrete, si ca v-ati ratat viata aiurea.
Eu iti sugerez sa te uiti la sezonul 4 din torchwood. O sa iti schimbi parerea despre nemurire.
Du-te si cauta un vapir
sunt indisponibil ![]()
Daca nu pacatuia nimeni, toti am fi trait in paradis, nu stii povestea lui Adam si Eva? Asa nici eu nu vreau sa mor asa, poate cumva eroic, intr-o misiune in spatiu, incercand sa prind un criminal, un dictator ceva...