Păi evreilor li s-au dat Legea iar ei știau foarte bine că există Dumnezeu cu mai mult de 1000 de ani că va veni Hristos și că Dumnezeu există ( chiar că este trinitate ). Adam și Eva, copiii lor și așa mai departe știau că există Dumnezeu și majoritatea dintre ei poate și au avut experiențe cu El.
Plus că Dumnezeu a pus în om recunoașterea că El există prin admirarea naturii, animalelor sau altele ( În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Aşa că nu se pot dezvinovăţi;
fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit; ci s-au dedat la gândiri deşarte, şi inima lor fără pricepere s-a întunecat. ) Romani 1: 20-21.
Eu îți propun să citești câte 2-3 capitole de la Geneza până la Apocalipsa în fiecare zi ca să vezi istoria aceea frumoasă.
Acum 1 minut | LOVW a răspuns:
Păi evreilor li s-au dat Legea iar ei știau foarte bine că există Dumnezeu cu mai mult de 1000 de ani că va veni Hristos și că Dumnezeu există ( chiar că este trinitate ). Adam și Eva, copiii lor și așa mai departe știau că există Dumnezeu și majoritatea dintre ei poate și au avut experiențe cu El.
complet gresit,dumnezeu nu a spus vreodata ca va trimite un mesia care la va promite viata de apoi sau ca sa creeze alta religie sau alte legi, evrei asteptau un mesia care sa i elibereze de sub robia romanilor,dumnezeu nu a spus niciodata ca exista vreun mantuitor, chiar el a spus inainte de mine si dupa mine nu a existat si nu va exista vreun mantuitor, dumnezeu niciodata nu a pomenit de vreo apocalipsa din contra a spus dupa potop ca niciodata numai va distruge lumea, dumnezeu nu a fost nebun cand a dat acele legi apoi sa se anuleze tot singur, faza cu trinitatea din nou nu exista asa ceva in vechiul testament, dumnezeu nu promite nici un rai nici un iad nimanui, acest zeu s-a aratat doar unui sigur popor ignorand restul de ce?
Mi-am dat seama pe urma ca totul vine de la Adam si Eva dar nu pot sterge intrebarea.
Mariusene165 întreabă: