Cei care aplică Biblia si inteleg mesajul ei sunt persoane fericite si mulțumite.Psalmul1:1-3
"Nu inteleg..." - orice om are creier si ratiune pe care daca o foloseste promoveaza orice examen. Cu mana ia pixul si scrie daca examenul este scris. Cand citeste un curs nu invata mecanic ci isi foloseste ratiunea ca sa inteleaga ce a predat profesorul la curs. Dumnezeu a dat fiecarui om creier si ratiune ca sa il foloseasca.
De exemplu:preotii care se plimba cu bmv, li se intind covorul rosu, fac clopote de aur pe spinarea oamenilor al statului, in loc sa faca spitale care chiar ajuta lumea, pe ei de ce nu ii "pedepseste" dumnezeu...pentru ca nu exista, ei o duc bine mersi cu aurul lor si noi abia daca avem sa traim o viata decenta.Si la partea cu evolutia, e demonstrat stiintific, s-au gasit fosile.Si spune-mi tu, l-ai vazut, simtit pe dumnezeu...nu prea cred, exact de asta am renuntat si eu sa mai cred
"De exemplu:preotii care se plimba cu bmv, li se intind covorul rosu, fac clopote de aur pe spinarea oamenilor al statului, in loc sa faca spitale care chiar ajuta lumea, pe ei de ce nu ii "pedepseste" dumnezeu...pentru ca nu exista, ei o duc bine mersi cu aurul lor si noi abia daca avem sa traim o viata decenta.Si la partea cu evolutia, e demonstrat stiintific, s-au gasit fosile.Si spune-mi tu, l-ai vazut, simtit pe dumnezeu...nu prea cred, exact de asta am renuntat si eu sa mai cred" - chiar daca esti ateu, o parte din banii de impozit ce ti se iau din salariu se duc la popi la BOR. Babilonul cel Mare adica toate religiile mari din lume stapanesc impreuna cu imparatii pamantului sau guvernele umane peste tot pamantul. Apocalipsa 17, 18. Cat despre acele fosile: apartin unor specii de maimute disparute. Tot ce e in Universul material si in natura nu are cum sa fi aparut din nimic ci cu puterea lui Dumnezeu. Romani 1:20.
Practic, daca ne luam dupa apocalipse ar fi trebuit sa fi murit din 2000 dar nu s-a intamplat.Cam asta e religia, il pui pe dumnezeu acolo unde nu intelegi lucrurile. Legat de univers, intr-adevar nu se stie asa multe, existenta e ciudata, de ce a fost mai multa materie decat antimaterie?(daca sa zicem un atom de apa de materie si antimaterie se intalnesc se vor elimina din existenta lasand in urma o cantitate mare de energie, si acest lucru s-a demonstrat de asemenea), cum a aparut viata(viata in sine, nu ce de pe pamant, o teorie ar fi ca ar fi cazut meteoriti cu microorganisme pentru ca dupa ce s-a racit planeta nu avea cum sa apara pentru ca era sterila)? si de ce stiinta incearca sa caute aceste raspunsuri folosind metode stiintifice si nu cea a religiei?(practic dumnezeu ar fi trebuit sa fie om de stiinta care sa cunoasca de ce legile universului functioneaza asa cum sunt, dar pe timpurile alea se credea ca noi suntem centrul universului si ca soarele se invarte in jurul pamantului)
sofy23 întreabă: