| Meme10Memu a întrebat:

Din punctul de vedere al Lui Dumnezeu toti oamenii sunt morti datorita pacatului care e in fiecare om. Asadar Dumnezeu ii considera pe cei care nu-L recunosc si nu-L iubesc ca fiind nefericiti, plangand, scrasnind din dinti si traind in intuneric (spiritual) intrucat ei isi bazeaza viata pe teorii mincinoase. Cum comentati?

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Hotărăște-te, ori ii vede pe toți morti ori doar pe cei care nu sunt cu el?

| Ineys a răspuns:

La o intrebare fara sens? Cu un raspuns fara sens: Eu stau cu becul aprins deci nu traiesc in intuneric.

Răspuns utilizator avertizat
| Sppin a răspuns:

Prea păcătos, trebuie să fii prea fericit, fiindcă faci orice lucru care îți satisface orice nevoie, nevoia de a minți, mândri, invidia, insulta smd, deci și întunericul acesta e o lumina pentru cei pacatosi.
Daca era pacatul un "întuneric" necaz/suparare cum se mai zice în biblie, atunci nu l-ar mai fi facut multi, dar tocmai ca acesta este virtutea multora, și multi mai umbla în ea.
Mai multe muște decat albine.
Portile iadului sunt între lumina și întuneric, oridecateori treci granița spre lumina, ai nevoie de un pașaport cu fapte bune, și invers cu fapte rele.
Iadul pentru mine e aici pe pământ, raiul e în inima mea, astept sa iasa din acest infern numit pământ.

| dany1988 a răspuns (pentru Ineys):

Nici un credincios nu e in stare sa imi zica cine a creat intunericul si frigul.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Sppin a răspuns (pentru Meme10Memu):

Toți păcătoșii experimentează frica, asta trebuia sa fie lămurită demult, pe cand un credincios nu va simti frica, fiindcă stie ca, conștiința lui nu îl va mustra, și da, pe toți ne mustra conștiința indiferent de credinte.
Asta referitor la Adam si Eva pe care i-ai convocat.
Acestia dupa păcat au manifestat frica, "și le-a fost frica și s-au ascuns", asta cand ei umblau prin credinta și nu experimentasera încă rusinea X "erau goi și nu le era rusine", adică păcatul.
Păcătosul simte frica și rusine, rusine cand se mândrește, de exemplu, frica cand fura, de exemplu, sau cand adresează cuiva cuvinte de ocară, lui o sa îi fie frica, frică să nu ripostaze cel insultat și să îl lovească pe acesta.

| dany1988 a răspuns (pentru Meme10Memu):

Si eu la cel real.Cine l-a creat?

Răspuns utilizator avertizat
| catalynx a răspuns:

Da pai atunci acest Dumnezeu este un dictator, orice dictator afirma ca va fi nefericire in lipsa lui. Ceea ce spui tu este un mod prin care acest zeu ii inrobeste pe oameni. Fiecare zeitate a unei religii face la fel