Dacă o să zic că n-am văzut așa ceva o să sari in sus să ne intrebi "da' electronii i-am văzut"?
Fara baza stiintifica adica ati vazut ca Facerea nu are temei Stiintific.
Datorită, lui Dumnezeul, și Isus Hristos! Sunt omul de astăzi și omul din tot deauna! Binele și tot ce mia oferit mie Dumnezeul și Isus Hristos pe lumea asta! Nu-l voi putea achita nici cu încă 100 de vieții tot Binele lui ce mi-a oferit! Atunci când eu am fost și sănt la greu! El în tot deauna își face prezența reală cu Adevărat și mă scapă de orice necazuri probleme pe care le are ori și ce om pe lumea asta! Nu a-și îndrăznit! Niciodată! Săi reproșez negarea! existenței lui!
Negarea lui Dumnezeul și Isus Hristos! Este negarea proprii noastre existențe! Pe lumea asta! Astăzi nu vă dați seama nu conștientizați fiindcă sunteți distrași de tot felul de lucruri! Lumești! Pe care atenția, conștientizarea lui! Existați reală și Adevărată a lui Dumnezeu și Isus Hristos! Este considerată de mulți! ...negarea continuă!
Puneți-vă nădejdea, Puneți-vă inima Puneți-vă sufletul cu Adevărat în Dumnezeul si Isus Hristos! Nu apelați, nu vă îndreptați, nu considerați, "soluție" "ajutor" băutura, drogurile, etnobotanicele, drumurile ce vă întunecă mintea! Sufletul, inima viața! Stați departe de "oamenii"! Care vă întorc în potriva Lui Dumnezeul și Isus Hristos! Stați departe de prostiile lumești! Nu vă înhăitați cu toți, dezumanizați! Ce vă vor îndruma greșit în viața apoi vă vor înlocui! pentru orice altceva! în avantajul și spre binele lor!
AndreiAdrian026 întreabă: