Nu este specificat in Quran numarul virginelor pe care le primesti in Jannah(Rai), asa cum se zvoneste 70, 72 sau alte numere, acestea nu sunt concepte ale Islamului ci sunt concepte ale ipocritilor si a ignorantilor. Insa in Rai vei primii tot ceea ce iti vei dori si toate dorintele iti vor devenii realitate. Parearea mea e sa nu iti faci probleme despre cate virgine vei primii ci sa iti faci griji daca vei intra in Rai, pentru ca orice vei primi in Rai va fi mult mai bine decat in...partea cealalta.
Bineinteles, ar putea sa o faca daca are argumente reale si corecte. Atunci cand faci o afirmatie trebuie sa te bazezi pe ceva, ce anumea te-a facut sa ajungi la acea concluzie. Un crestin ar putea spune multe despre Islam si Quran este adevarat, insa ramane de verificat gradul de adevar al vorbelor lui.
Inventii zici? Raspunde acestor provocari. Quran 11:13:,,Sau vor zice ei:,, El l-a nascocit!,, Spune:,, Asadar, aduce-ti voi zece sure asemeni lui, nascocite[de voi] si chemati pe cine puteti, afara de Allah, daca voi sunteti intru dreptate!,, Quran 17:88:,,„Spune: «De s-ar aduna oamenii şi djinnii ca să facă [ceva] ca acest Coran, ei nu vor fi în stare să facă [ceva] asemenea lui, chiar dacă îşi vor fi unul altuia ajutor!» Quran 4:82: „Oare nu cugetă ei la Coran? Dacă ar fi el de la altcineva decât de la Allah, ar găsi în el multe nepotriviri!" Quran 2:23-24: „Iar dacă vă îndoiţi de cele pe care le-am pogorât Robului Nostru [Mohammed], aduceţi o Sură asemenea lui şi chemaţi martorii voştri cei afară de Allah, dacă sunteţi sinceri! ~ Şi dacă nu o faceţi - şi nu o veţi face! - atunci feriţi-vă de Focul care mistuie oamenii şi pietrele, pregătit pentru necredincioşi!"
Bineinteles, eu si familia mea stim araba, suntem arabi, dar vad ca bati saua la musulmanii din Dobrogea, turci-tatari si ai sa te miri sa auzi ca o mare parte din ei, aceia care nu sunt ignoranti cu privire la religia lor stiu araba, iar pentru cultura ta generala, in Dobrogea, copii musulmani, sau din familie de religie islamica, fac cursuri de limba araba, fac lectii de Quran, fa o vizita pe acele melaguri si vei vedea. Asa ca nu iti mai face tu griji despre cine stie araba si cine nu si cine intelege Quran si cine nu. Eu pe TPU apelez la versiuni traduse pentru a ma face inteles, ca daca ti-as spune tie zaalikal Kitaabu laa raiba feeh, udal lilmuttaqeen, nu ai intelege ca am spus, aceasta este Cartea cea fara indoiala in care este calauzire pentru cei smeriti. Daca oamenii nu inteleg religia lor si limba religiei lor, ar face bine sa invete. Sunt foarte multe metode prin care cineva ar putea invata araba cel putin, sau poate invata sa citeasca Quran in limba araba daca se vrea acest lucru. Eu citesc Quran in mod regulat, citesc zilnic, il recit din memorie pe parcursul zilei dar si in timpul celor 5 rugaciuni obligatorii zilnic, citesc Quran pentru a ma relaxa, citesc Quran cand am timp liber si o fac pentru ca imi place, si tu vii sa ma intrebi pe mine daca cunosc araba si Quranul in limba in care a fost revelat, nu iti este oarecum?
Incepi sa semeni cu cel care ti-a clonat contul.
Mohamed a fost baiat istet.Pavel al crestinilor la fel.
Manipularea oitelor aduce profit.
"sa citeasca Coranul in araba si sa il si inteleaga."
Numai ca nu este nimic de inteles.
Ma uit la raspunsurile lui Bencherif si ma minunez de cat de indoctrinat poate ajunge un om.
Cateodata ii mai verific profilul sa fiu sigur ca este el sau clona lui simpatica cea cu islamizarea pasnica si jihadul.
Spune-mi si mie te rog, cine are de profitat in islam si de pe urma cui, in islam nu avem preoti si alte alea si nu cotizam la moschei sau la ce se mai cotizeaza, tu amesteci islamul cu crestinismul si il asemeni, dar asemanarea dintre crestinism si islam este ca asemanarea dintre o Dacie si un Mercedes-Benz. Mohamd a fost baiat istet in ce sens, daca te referi la vreo pregatire scolara, el(Saw) a fost analfabet, ce analfabet ar putea aduce o carte precum Quranul?
Sa fim seriosi, majoritatea versetelor le/ai scos din context.
Ca raspuns final, Isus este invierea si viata cine crede in El chiar daca va muri, va trai.
Isus a biruit moartea, al tau Mohamed ce a facut?
A murit si nu a stiut unde se duce si nici habar nu avea nici despre voi unde va veti duce.
Isus a spus IOAN 14 ma duc sa va pregatesc un loc ca acolo unde sant eu sa fiti si voi.
Si inca ceva:
Sa vezic um copiaza Satan lucrurile:
Isus este lumina lumi.
Satan este inger de lumina.
Isus este leul din iuda.
Satan racneste ca un leu.
Isus are sfanta treime.
Satan are nesfanta treime.
Isus va veni pe nori.
Satan va improviza o asemenea venire falsa.
Ar fi mai mult de discutat, dar in concluzie INVIERIA nimeni nu a recopiato.
Voi mergeti cu ideea ca daca te arunci de la balcon in numele lui Allah mergi in cer? sa fim seriosi
daca omori, daca arunci cu bombe, daca ai eu stiu cate neveste etc.
Lasa prostiile si te pocaieste.
Ha, ha. Majoritatea versetelor le-am scos din context? E de ajuns ca si unul dintre versete sa nu fie scos din context si sa prezinte o urma de indoiala si este de ajuns pentru o persoana daruita cu mine, dar nu, voi sunteti surzi, orbi si muti. „O, voi oameni ai Scripturii! Nu exageraţi în privinţa religiei voastre, Şi nu spuneţi despre Allah decât adevărul! Mesia Isus, fiul Mariei, este trimisul lui Allah, cuvântul Său pe care El l-a transmis Mariei şi un duh de la El. Credeţi, aşadar, în Allah şi în trimişii Săi. Şi nu spuneţi Trei! Opriţi-vă de la aceasta şi va fi mai bine pentru voi. Allah nu este decât un Dumnezeu Unic. Slavă Lui!,, Cine a biruit moartea, Isus (Pacea fie asupra sa!) a fost salvat de Allah, scapat de crucificarea pusa la cale de ipocriti. Invierea, care inviere? Cine se arunca de la balcon in numele lui Allah si merge in cer? In islam sinuciderea este interzisa, dar cu a ta minte e greu sa cuprinzi aceste aspecte, tu doar urmezi unor presupuneri si unor inventii ale oamenilor si ale unor povesti.
Esti ipocrit? Cum poti afirma ca am o bomba langa mine si mai spui ca esti si sigur, ca stii tu sigur ca am, cand tu nici macar nu ma cunosti si nu stii nimic despre mine. Ce garantie mai prezinti? Cu munafiq(ipocriti) nu am ce discuta, dar de dragul argumentatiei, prezinta si mie dovezile ca Isus (Pacea fie asupra sa!) a inviat.
Ok. o sa le iau pe fiecare. inainte de asta vreau sa mentionez ca biblia a fost scrisa simbolic si in ea se gasesc legi universale. dar cum a fost scrisa acum 2000 de ani, oamenii au pieedut sensul.
1. nici eu nu inteleg sensul cum Dumnezeu poate obosi.
2. Cand mai intalnesti situatii din astea, incearca sa iti pui intrebarea cum pot fi amandoua adevarate. Gandieea bazata pe "ori x ori y" e limitata si nu e prea stralucita. Omul e asemenea lui Dumnezeu in sensul ca in el insusi se afla toate legile universului si ca el se poate dezvolta, cu o cunoastere exacta, ajungand sa inteleaga toata creatia si sa o controleze. Vezi minunile facute de Isus si altii. Dar el nu srie asta si foloseste doar 1% din capacitate. Daca facem o analogie pe un plan inferior, in corpul uman, doar o celula sexuala se poate dezvolta si ajunge om. Si din milioane de celule sexuale, doar una ajunge om. Dar o celula alba din sange nu are capacitatea sa ajunga om. Apoi si ceea ce spune in Coran e adevarat. Deci pentru mine amandoua au sens si nu se contrazic.
3. Iar e vorba de 2 planuri diferite. Se amesteca rosiile cu castravetii. In primul caz e arata o stare in care apare neputinta omului de a percepe lucrarea divinitatii. E clar ca Dumnezeu nu uita.
La celelalte e cam la fel.
La ultima mi se pare mai ok ce scrie in Coran. O stiam de aici http://www.romanialibera.ro/......lam-184062
andreiadrian0123456789012 întreabă: