anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

EmaS,de cand "te ai pocait", ai m-ai facut pacate?

40 răspunsuri:
| Maxim96 a răspuns (pentru EmaS):

Nu judec preotii, dar ei sunt slujitorii adevarati ai Domnului.Pastorii vostri stiu numai a suci mintile cele slabe in credinta!

| EmaS a răspuns (pentru Maxim96):

Esti sigur, bagi tu mana in foc pentru ei?!
Nu contest ca sunt si printre ei oameni sinceri, insa a face o astfel de afirmatie este mult prea mult.

| Maxim96 a răspuns (pentru EmaS):

Ei slujesc jertfa cea fara de sange fara de care nu este mantuire.Cu pacatele lor nu am treaba, i-mi vad de ale mele.

| 6DuckMeJesus a răspuns (pentru EmaS):

Nu prea te iubeste d-zeul tau, nu-i asa? Nu am mai intrat de vreo doi ani, dar vad ca inca nu te-a luat la el. Ma intreb... oare ce mai asteapta?! big grin

| EmaS a răspuns (pentru 6DuckMeJesus):

Sa te pocaiesti si tu ca sa ne ia deodata!

Pleata si barba o am, cu informatiile nu stau prea rau, iar cerul e fix deasupra. Dar vezi tu... exista un impediment: am un creier perfect functional si pentru altceva decat functiile de nutritie si credinta in divinitate.

| EmaS a răspuns (pentru 6DuckMeJesus):

Chiar complexitatea cereierului ne demonstreaza existenta unui Creator. Continutul de informatii din creierul uman exprimat in biti este probabil comparabil cu numarul total de conexiuni intre neuroni-adica de aprox.o suta de trilioane de biti.Neurochimia creierului este uluitor de aglomerata.Sunt circuitele unei masinarii mult mai minunat conceputa decat oricare alta masinarie creata de oameni.De fapt, Sagan, a estimat continutul de informatie al creierului la echivalentul a douazeci de milioane de carti.

Si in loc sa exploatati acest minunat organ prin dezvoltare filosofica, stiintifica si etica, voi folositi ca scuza o asa numita carte, veche de 2.000 de ani.

| NGheorghe a răspuns (pentru EmaS):

"Dar de fiecare data imi pare rau si imi cer iertare." --- doar atat?
Eu parca stiam ca trebuie sa mai si promiti celui caruia i-ai gresit ca nu vei mai repeta acel pacat, ca altfel tot ce faci tu este nimic altceva decat "bataie de joc" cotidiana (zilnica).

| 1dintrevoi a răspuns (pentru Maxim96):

Iar iti judeci aproapele, Maxim? happy
Te dai crestin, dar continui sa incalci a' mai draga porunca a lui Dumnezeu.
Eu consider ca ar trebui sa te intrebi daca nu cumva preotii tai sunt cei ce sucesc minti slabe...caci nu am indoiala - tu chiar n-ai inteles Scriptura.