Nu prea te iubeste d-zeul tau, nu-i asa? Nu am mai intrat de vreo doi ani, dar vad ca inca nu te-a luat la el. Ma intreb... oare ce mai asteapta?!
Pleata si barba o am, cu informatiile nu stau prea rau, iar cerul e fix deasupra. Dar vezi tu... exista un impediment: am un creier perfect functional si pentru altceva decat functiile de nutritie si credinta in divinitate.
Chiar complexitatea cereierului ne demonstreaza existenta unui Creator. Continutul de informatii din creierul uman exprimat in biti este probabil comparabil cu numarul total de conexiuni intre neuroni-adica de aprox.o suta de trilioane de biti.Neurochimia creierului este uluitor de aglomerata.Sunt circuitele unei masinarii mult mai minunat conceputa decat oricare alta masinarie creata de oameni.De fapt, Sagan, a estimat continutul de informatie al creierului la echivalentul a douazeci de milioane de carti.
Si in loc sa exploatati acest minunat organ prin dezvoltare filosofica, stiintifica si etica, voi folositi ca scuza o asa numita carte, veche de 2.000 de ani.
Iar iti judeci aproapele, Maxim?
Te dai crestin, dar continui sa incalci a' mai draga porunca a lui Dumnezeu.
Eu consider ca ar trebui sa te intrebi daca nu cumva preotii tai sunt cei ce sucesc minti slabe...caci nu am indoiala - tu chiar n-ai inteles Scriptura.