anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este pacat mare ca o femeie sa sacrifice pasari? Am fost vazuta de o vecina cand am taiat mai multe pasari si mi-a spus sa nu mai fac asa ceva pentru ca este un pacat mare. Este adevarat?

Răspuns Câştigător
| danay72 a răspuns:

Biblia nu condamna faptul de a sacrifica animale pentru hrana zilnica, altfel ar fi spus in Biblie sa nu mancam carne. Condamna daca ne batem joc de ele si le sacrificam de placere. Oricum sunteti o femeie curajoasa daca ati putut taia pasari.

| anicuta a răspuns (pentru danay72):

In sfarsit, am gasit si un raspuns inteligent! Multumesc!

13 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Nu e pacat, doar prostia este pacat pe lumea asta, alaturi de variatiile ei insuportabile si omniprezente.Insa,de ce sa tai niste pasari,cand sunt atatia oameni, si iti trebuie doar o picatura de sange rece, sa incepi sa scalpezi un umanoid redundant?

| Rikudou a răspuns:

Daca le-ai taiat fara motiv da.Animalul este o fiinta vie ca si tine.Simte durerea si frica.

Răspuns utilizator avertizat
| anicuta a răspuns (pentru Rikudou):

Cum iti poti imagina ca le-am taiat fara motiv, doar asa de placere? Da-mi te rog o alta solutie de a le gati. Sa le bag asa vii in oala?

| eandopuncttk a răspuns:

Da... ai pacatuit o sa iti cada penelelaughing

| 220V a răspuns (pentru eandopuncttk):

De ce o minti pe saraca fata? nu o sa-i cada penele, o sa moara din cauza asta

| Floris83 a răspuns:

Animalele se jertferau doar in Vechiul Tetament, in Legea Harului le taiam doar pentru hrana, e pacat dac-o facem asta in post!

| anicuta a răspuns (pentru Floris83):

Daca erai atent ai fi observat ca ma refeream la o perioada trecuta, inainte de intrarea in post.

| Floris83 a răspuns (pentru anicuta):

Ei bravo...mă bucur că ții și tu post, atunci post ușor în continuare, și să fii cuminte, Anicuța!

Răspuns utilizator avertizat