| xxxSecretDiscretxxx a întrebat:

Este vreun ateu care nu crede in Dumnezeu sau Iisus si a citit biblia? Funda+vot!

38 răspunsuri:
| ania a răspuns (pentru Liviu4you):

Nu a fost nevoie de un Dumnezeu ca să fim creați
Verbul a crea nu presupune un creator?

| Liviu4you a răspuns (pentru ania):

Ce legătură are verbul "a crea" cu creația?

| Zenicide a răspuns:

Nu e o carte mai amuzanta ca Biblia. Zic asta avand in vedere numarul crestinilor, e interesant sa vezi in ce cred oamenii.

| reihiuke a răspuns:

Pavel Corut

| Blooding333 a răspuns:

Eu sunt ateu nu cred in povesti de adormit copii de la 14-15 ani am inceput sa am tot felul de vise cu pisici negre, suflete(pentru ca cu o zi ianpinte am injurat de morti) asta a fost cel mai puternic am visat o umbra neagra care venea dupa mine si am fugit si cand eram cu spatele m-a prins de brate si m-am sculat brus pentru ca ceva ma strans de brate. Cand o sa mor sigur nu o sa ajung in rai nici nu am asteptari dar daca e sa ajung in iad o sa devin un demon slujitorul lui Satan

| livscomsha a răspuns:

Eu am citit Biblia si atunci mi-am dat seama ca D-zeu nu exista.
"ateu care nu crede in Dumnezeu sau Iisus" - e pleonasm

| xxxSecretDiscretxxx explică (pentru Blooding333):

Lucrurile nu merg asa, laughing),, Satan" nu te ajta

| rexiomaria a răspuns:

"Este vreun ateu care nu crede in Dumnezeu sau Iisus"...un ateu nu crede in divinitati...deci orice ateu nu crede in Dumnezeu sau Iisus.
"si a citit biblia?" de fapt exista mai multi atei care au citit biblia decat crestini, cei mai multi crestici citesc doar ce le place, apoi zic ca au citit biblia, cauta pasaje care par "uimitoare" pentru ei si ni le spun noua.

Întrebări similare