Inainte sa intru pe TPU, eram total sanatos tun din toate punctele de vedere, acum, cred ca sunt posedat de un diavol portocaliu. Viata mea este cu fundul in sus... cred ca asteapta sa intre ceva in el si eu cu siguranta il voi primi cu mare placere. Schimbarile sunt necesare, am inceput sa ma epilez peste tot. Ma simt implinit de cand am aflat ca sunt homosexual. Prosperitatea este cel mai important element in viata mea, de asta folosesc numai Trojan si Durex. Dragostea este numele meu, viata mea defineste dragostea
Pai asta nu-i tocmai o intrebare, dar raspund oricum.Sigur ca sentimentul asta apare la oricine indiferent daca e credincios sau satanist.O explicatie, ori nu crede suficient in ceea ce crede, ori crede in ceva gresit.De aici pleaca mereu aceeasi cautare spirituala.
Felicitari dragul meu,sa stii ca in privinta homosexualitatii am o filosofie cat se poate de sanatoasa:"Nimic impotriva,cu siguranta nu orientare sexuala in comun"Pe deasupra, daca homosexuali sunt aceia care fac sex intre ei, eu de ce m-as baga intre ei? Nu, stimabile domn, nu am nimic cu preferintele tale.Asta nu te scuteste insa de suspendarea contului pentru ca ai copiat ID-ul altui utilizator.
qgenius153 întreabă: