Intotdeauna in spatele unui om puternic sta o femeie puternica.Fie mama, sotia sau iubita.
Puternica prin influenta barbatului, sau puternica prin caracterul propriu?
Sunt si femei puternice care au incredere in fortele proprii. Poti sa iti influentezi sotul prin puterea exemplului.
Din ce stiu nu este cazul sa spunem ca femeile au condus mereu lumea. Au fost si cazuri de femei cu o mare influenta in luarea deciziilor conducatorilor(exemplul celebru fiind Teodora, sotia lui Justinian) ori chiar ele au fost/sunt in functii de conducere (cazuri celebre reginele Elisabeth si Victoria, prim ministrul Margareth Thatcher ori cancelarul Angela Merkel). Totusi acestea sunt prea putine pentru a concluziona ca au condus mereu lumea. Numai bine!
Domnu' Ioan, din cate stiu eu, lumea de azi are un singur lider, si anume regina Regatului Unit al Marii Britanii. Tot din zona aia vine si fosta "Doamna de Fier"
Regina Regatului Unit, de mai multa vreme, are mai mult un rol decorativ si de reprezentare la unele evenimente, puterea apartine Parlamentului si Guvernului, asa ca nu se poate spune ca are prea mare influenta in conducere. O zi buna!
Domnu' Ioan, aveti aici cateva filme documentare extraordinare, printre ele aflandu-se si unul despre francmasonerie, care sustine afirmatia mea:
http://deconspiratii.blogspot.com/
Cred ca le veti viziona pe toate, dupa cum (cred) va cunosc :)
O zi faina!
Femeia n-are nevoie sa conduca:e suficient ca exista.Pana si nasul Cleopatrei a avut un rol in schimbarea lumii...Insusi Socrate n-ar fi avut atatea argumente pentru intelepciune si stoicism daca n-ar fi fost"papucul"Xantipei...
Si totusi, Cleopatra prea era cu nasul pe sus
Cat despre Xantipa... acum inteleg si eu de ce ma atrag viperele
P.l.m., femeia pana si masina o conduce din umbra. Sunt de acord cu vorba: in spatele unui barbat de succes, sta o femeie puternica. Dar, doar atat.